StudiJob is Online!

StudiJob gaat met haar tijd mee en staat open voor technologische vooruitgang.
Elke conferentie die we bijwonen staat in het teken van digitalisering en technologische ontwikkeling. Ook wij moeten dus met onze tijd mee! Hierbij moeten we rekening houden met onze doelgroep, die ook constant in verandering is.

Zo weten we nu dat de meeste SJ-collega’s tot generatie Y behoren. Geboren tussen 1980 en 1995. Onze doelgroep behoort echter steeds meer tot generatie Z. Deze ‘digital natives’ zitten allang niet meer op facebook en zijn 24/7 online. Waar wij gewend zijn om te bellen en te mailen, communiceert onze doelgroep vooral via WhatsApp en Instagram.

We blijven uiteraard niet achter! Daarom zijn we druk bezig om deze ontwikkelingen in onze dagelijkse werkzaamheden te integreren! Zo is het sinds kort mogelijk om bij vacatures ook via WhatsApp je interesse kenbaar te maken. Zo hebben we meteen contact en is het makkelijker om snel na te gaan of het een mogelijke match is. Deze pilot is een succes en we zijn druk bezig om dit uit te breiden.

Ook zijn we al een tijdje live op Instagram, waar we jullie meenemen in onze wekelijkse bezigheden. Voor ons best even wennen om alles in beeld uit te drukken en niet als verhaal uit te schrijven. Wellicht is de Uitgezonderd binnenkort ook een filmpje van 3 minuten?

We proberen dus zo goed mogelijk ‘bij de tijd’ te blijven en daarin zijn jullie suggesties natuurlijk van harte welkom! Dus heb jij een idee of tip waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren, neem dan vooral contact op! Het liefst per mail uiteraard, maar via elk ander kanaal is deze feedback net zo welkom!