Werkwaarden: dé sleutel tot blijere en productievere medewerkers - StudiJob Uitzendbureau

Werkwaarden: dé sleutel tot blijere en productievere medewerkers

Bij StudiJob begrijpen we dat de werkwaarden van jouw bedrijf essentieel zijn voor het aannemen van de juiste mensen. Werkwaarden zijn namelijk dé sleutel tot het motiveren en betrokken maken van je team. Maar hoe ontdek je de werkwaarden van potentiële medewerkers? Wij vertellen je meer.

Het belang van werkwaarden

Medewerkers die werk hebben dat aansluit bij hun waarden zijn over het algemeen het meest tevreden met hun baan. Het aannemen van mensen die waarden delen met jouw bedrijfscultuur leidt vaak tot meer tevredenheid, hogere productiviteit en betrokkenheid op de werkvloer. Daarom is het van belang om bij het selecteren van nieuwe werknemers te weten welke werkwaarden zij hebben en of deze overeenkomen met de waarden van de organisatie.

Ontdek wat potentiële medewekers écht drijft

Er zijn verschillende manieren om te begrijpen wat de werkwaarden van potentiële werknemers zijn. Bij StudiJob bieden we diverse tests en trainingen aan die je helpen meer inzicht te krijgen in wat zij belangrijk vinden in hun werk. We zien vaak dat dit leidt tot een betere en langdurige match tussen werknemers en werkgevers.

Werkwaarden veranderen

Het is goed om te beseffen dat werkwaarden kunnen veranderen naarmate medewerkers meer ervaring opdoen en groeien in hun loopbaan. Door open te communiceren  en regelmatig te peilen naar de werkwaarden van medewerkers, kunnen organisaties niet alleen hun betrokkenheid vergroten, maar ook prestaties verbeteren.

Begin vandaag nog!

Klaar om jouw team te versterken met de juiste mensen? Neem contact op met StudiJob en ontdek hoe we samen de ideale match kunnen vinden voor jouw bedrijf.

 

Op zoek naar een baan met impact?

Enthousiast geworden over StudiJob? Kijk snel naar onze vacatures! Zo heb je voor je het weet een (bij)baan waardoor je zowel op persoonlijk- als op professioneel vlak groeit. Staat de beste match er niet tussen? Schrijf je dan in en ontvang de nieuwste vacatures direct in je inbox!

Check de vacatures Schrijf je in

Contact

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

E-mail Bellen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×