Werken bij de Universiteit van Amsterdam - StudiJob Uitzendbureau

Werken bij de Universiteit van Amsterdam

Werken bij de Universiteit van Amsterdam betekent werken in een inspirerende, academische en vooral gezellige omgeving. StudiJob bemiddelt haar uitzendkrachten al sinds haar oprichting met succes bij deze onderwijsinstelling. Zo krijgen jullie een leuke werkplek, die ook nog eens heel goed staat op je cv, en de Universiteit krijgt gemotiveerde, enthousiaste en leergierige medewerkers die helpen bij tijdelijke, en minder tijdelijke, projecten!

Lees op deze pagina hoe het is om te werken bij de UvA en wat de opties zijn, of spring meteen in het diepe en schrijf je bij ons in via de knop hieronder!

Inschrijven Bekijk alle UVA Vacatures

De Universiteit van Amsterdam en StudiJob

StudiJob en de Universiteit van Amsterdam (UvA) zijn twee handen op één buik. Oorspronkelijk opgericht vanuit de UvA om aan de behoefte van flexibel personeel te voldoen, zijn we vandaag de dag nog steeds de aangewezen partij hiervoor. Dankzij onze nauwe banden met de UvA kennen we de faculteiten, de afdelingen en de teams waar jij in terecht kan komen op ons duimpje. Zo weten we precies waar onze uitzendkrachten het best tot hun recht komen. Daarnaast denken we ook mee in groeimogelijkheden, zowel voor de Universiteit als voor onze uitzendkrachten.

De meeste jobs die op uitzendbasis worden gedaan zijn of tijdelijk, of ondersteunend. Dat betekent niet dat je na één opdracht via ons klaar bent bij de UvA. Het leren van de systemen, het meedraaien in een hogere onderwijsinstelling en alle cursussen die je bij ons kan volgen als uitzendkracht, zorgen ervoor dat je een perfect cv opbouwt voor een vaste aanstelling bij de Hogeschool van Amsterdam.

Functies bij de Universiteit van Amsterdam

Om je een beter idee te geven van de mogelijkheden, hebben we enkele uitzendkrachten geïnterviewd over hun werkervaring. Hoewel hun functies momenteel mogelijk niet beschikbaar zijn, zijn dit veelvoorkomende banen die we regelmatig kunnen aanbieden. Lees hieronder hun verhalen en als dit je aanspreekt, schrijf je dan bij ons in! Zo kunnen we je meteen op de hoogte brengen als een (soortgelijke) functie weer beschikbaar is.

Onze opdrachtgevers bij de Universiteit van Amsterdam

Voor de uitzendkrachten is het werken bij de UvA leerzaam, maar ook voor de UvA is het fijn om met zulke talenten te werken. Onze opdrachtgevers geven dikwijls terug dat StudiJobbers werk sneller oppakken dan andere uitzendkrachten en dat de lijntjes met ons kantoor gelukkig altijd kort zijn. Mocht er toch iets nodig zijn om de kwaliteiten van de uitzendkracht nog beter naar voren te laten komen, dan kunnen we altijd cursussen op maat aanbieden. Ook is er een vast trainingsaanbod waar al onze uitzendkrachten gebruik van kunnen maken, om zo nog beter te presteren op de werkvloer!

Kirsten Evers
"Op de afdeling was ze meteen op haar plek en ze had alles snel door. Helaas viel ze uit door ziekte, maar binnen no-time stond er een net zo goede vervanger!"
Michelle Panton
"Je weet bij StudiJob dat je snel antwoord krijgt, snel iemand hebt voor je team en dat ze ook snel ingewerkt zijn. Ideaal!"
Pauline Lusink
"Met StudiJob samenwerken is ook gewoon gezellig. Je weet bij wie je moet zijn en uiteindelijk krijg je uitzendkrachten die lang blijven hangen"

Locaties van de Universiteit van Amsterdam

De faculteiten en afdelingen van de UvA zitten verspreid door de hele stad. Hieronder een kaartje om een beter beeld te krijgen bij de locaties. Ook zie je hier makkelijk terug waar alle faculteiten of studierichtingen zitten. Klik vooral op de locaties om meer te lezen over het gebouw, de sfeer en via welke faculteiten je hier terecht zou kunnen komen!

Contact

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

E-mail Bellen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×