Werken in Amsterdam voor bijbaan en startersfunctie | StudiJob

Werken in Amsterdam

Amsterdam, een fantastische plek om te studeren, wonen en werken. Vind je ook niet? StudiJob is ontstaan vanuit het onderwijs in Amsterdam en is daarom jouw studentenuitzendbureau. Wij kennen de weg hier als geen ander en koppelen jou aan de leukste studentenbaan, tijdelijk werk of startersfunctie.

Contact
Meer info

StudiJob, jouw uitzendbureau in Amsterdam

Wij zijn Amsterdam. Daar zijn we geboren en getogen. We zijn bevriend met de beste studenten en alumni van de stad en die komen dan ook dagelijks bij ons over de vloer. Zo weten we wat er speelt, welke kennis jullie in huis hebben en hoe je die nog meer ontwikkelt. Door te werken natuurlijk. Komt dat goed van pas! We hebben namelijk goede connecties met het onderwijs uit de regio en werken met veel verschillende bedrijven samen. Van start-ups tot grote internationale bedrijven en van Roeterseiland tot de Amstelcampus. Door ons brede netwerk vinden we de geschikte match waar je wat aan hebt. Doe ervaring op en stroom door. Waar wil jij werken? Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, tijdelijke baan, startersfunctie of traineeship. Bij StudiJob ben je aan het juiste adres!

Waarom is het zo leuk om te werken in Amsterdam?

Daar kunnen we kort over zijn: Amsterdam heeft alles! Grachten, cultuur, nachtleven, toeristen, het sciencepark, musea, restaurants, hogescholen en universiteiten, parken, festivals, wetenschap, poppodia en sportzalen. Amsterdam is dynamisch, internationaal, leeft en geeft energie. Maar ook net buiten Amsterdam is er genoeg te beleven. Het strand van Bloemendaal en luchthaven Schiphol zijn om de hoek. Wil je drukte of rust? Waar je ook behoefte aan hebt, Amsterdam heeft het! En daarom zijn we zo blij om in deze prachtige stad te mogen werken.

Benieuwd naar alle vacatures in Amsterdam?

Contact

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

E-mail Bellen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×