Over ons | Het studentenuitzendbureau van Amsterdam | StudiJob Over Ons

Over StudiJob

Waarom wachten als je ook vandaag vooruit kan? Wij zijn hét studentenuitzendbureau in Amsterdam dat hbo- en wo-talenten matcht met toffe bedrijven. Wij nemen de werving en selectie en training volledig uit handen. Een young professional doet ervaring op terwijl onze opdrachtgevers succesvol groeien.

Contact
Meer info

De toekomst is dichterbij dan je denkt

Als kind van de Universiteit van Amsterdam zijn we bevriend met stads’ beste studenten en alumni. Dag in dag uit komen zij bij ons over de vloer. Wij hebben hun kennis in huis en openen deuren. Nu en in de toekomst. Daarom investeren we in coaching, trainingen, extra scholing en loopbaanbegeleiding. Daar profiteer je van als uitzendkracht, maar ook als bedrijf.

Kickstart your career

Elke 3 jaar voert Onderzoek, Informatie & Statistiek van de Gemeente Amsterdam een klanttevredenheidsonderzoek uit. Onze opdrachtgevers prijzen vooral het contact, de reactiesnelheid, de kwaliteit van de uitzendkrachten en de deskundigheid van de werknemers. Wij weten precies wat er speelt. Let’s kickstart your career!

Amsterdam

Daar zijn we geboren en getogen. En in deze hoofdstad kennen we de weg als geen ander.

Toekomstgericht

Slimme opdrachtgevers werken met de digitale generatie. Zij zijn leergierig, flexibel en doelgericht.

Verbindend

Wij verbinden de young professional met werk. En brengen de nieuwste generatie naar de werkvloer.

Dynamisch

Wij kennen geen afstand, wel aansluiting. Ook zien we kansen. Samen gaan we de verbinding aan.

Ons team

We zijn het kind van de Universiteit van Amsterdam. Zo hebben de meeste collega’s uit ons team een studie gedaan in Amsterdam en vroeger óf via StudiJob als uitzendkracht gewerkt, óf direct bij één van onze opdrachtgevers. Zij weten dus precies hoe het is om via StudiJob aan een toekomst te bouwen.
Bekijk ons team! 

Verhalen

We zijn sterk in het verbinden van hbo- en wo-studenten en bedrijven. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk, creëren we de juiste match. Iedere dag weer. Ook weten we wat er speelt op de arbeidsmarkt, vervullen we de wens van opdrachtgever en student én we blijven ons ontwikkelen.
Lees onze blogs. 

Partners

We werken samen met slimme opdrachtgevers. Want wie slim is werkt met hbo- en wo-studenten. De nieuwe digitale generatie ontwikkelt zich snel, is direct inzetbaar én flexibel! Als studentenuitzendbureau spelen we in op de vraag naar nieuwe talenten van commerciële bedrijven, onderwijsinstellingen, non-profitorganisaties én onze studenten. Benieuwd met wie we verder samenwerken?
Dit zijn onze partners.

Contact

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

E-mail Bellen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×