Werken bij de Hogeschool van Amsterdam - StudiJob Uitzendbureau

Werken bij de Hogeschool van Amsterdam

Werken bij de Hogeschool van Amsterdam betekent werken in een inspirerende, academische en vooral gezellige omgeving. StudiJob bemiddelt haar uitzendkrachten al jarenlang met succes bij deze onderwijsinstelling. Zo krijgen jullie een leuke werkplek, die ook nog eens heel goed staat op je cv, en de Hogeschool krijgt gemotiveerde, enthousiaste en leergierige medewerkers die helpen bij tijdelijke, en minder tijdelijke, projecten!

Lees op deze pagina hoe het is om te werken bij de HvA en wat de opties zijn, of spring meteen in het diepe en schrijf je bij ons in via de knop hieronder!

Inschrijven Bekijk alle HvA Vacatures

De Hogeschool van Amsterdam en StudiJob

Als wervingspartner van de Hogeschool van Amsterdam, hebben we bij StudiJob door de jaren heen een mooi beeld opgebouwd van de verschillende faculteiten, afdelingen en functies waarin onze uitzendkrachten werken. Zo weten we precies waar onze uitzendkrachten het best tot hun recht komen. Daarnaast denken we ook mee in groeimogelijkheden, zowel voor de Hogeschool als voor onze uitzendkrachten.

De meeste jobs die op uitzendbasis worden gedaan zijn of tijdelijk, of ondersteunend. Dat betekent niet dat je na één opdracht via ons klaar bent bij de HvA. Het leren van de systemen, het meedraaien in een hogere onderwijsinstelling en alle cursussen die je bij ons kan volgen als uitzendkracht, zorgen ervoor dat je een perfect cv opbouwt voor een vaste aanstelling bij de Hogeschool van Amsterdam.

Functies bij de Hogeschool van Amsterdam

Het aantal faculteiten, afdelingen én functies bij de HvA is zeer divers. Om toch een iets beter beeld te krijgen bij wat je allemaal kan gaan doen, hebben we een aantal van onze uitzendkrachten geïnterviewd. Het kan zijn dat exact hun job op dit moment niet beschikbaar is, maar het zijn wel allemaal vaak terugkerende banen die via ons worden bemiddeld. Lees hieronder hun ervaringen en mocht dit je aanspreken, schrijf je dan bij ons in!

Onze opdrachtgevers bij de Hogeschool van Amsterdam

Voor de uitzendkrachten is het werken bij de HvA leerzaam, maar ook voor de HvA is het fijn om met zulke talenten te werken. Onze opdrachtgevers geven dikwijls terug dat StudiJobbers werk sneller oppakken dan andere uitzendkrachten en dat de lijntjes met ons kantoor gelukkig altijd kort zijn. Mocht er toch iets nodig zijn om de kwaliteiten van de uitzendkracht nog beter naar voren te laten komen, dan kunnen we altijd cursussen op maat aanbieden.

Gieta Marapin
HvA
"Op een gegeven moment bestond 80% van mijn afdeling uit (oud)-uitzendkrachten. "
Jacqueline van der Linde
Faculteit Gezondheid
"Via StudiJob heb ik vaak binnen een week een nieuwe uitzendkracht. Zo schrik ik niet meer van plotselinge uitval of een grote werkpiek."
Kristel Hegeman
Centrale Studentenadministratie
"Bij de StudiJobbers weet je dat je niet veel tijd kwijt gaat zijn aan inwerken. Gemotiveerd, slim, ik kan niks anders zeggen dan: echte toppers!"

Locaties van de Hogeschool van Amsterdam

De faculteiten en afdelingen van de HvA zitten verspreid door de hele stad. Hieronder een kaartje om een beter beeld te krijgen bij de locaties, maar ook bij welke faculteit of afdeling waar zit. Klik vooral op de locaties om meer te lezen over het gebouw, de sfeer en via welke faculteiten je hier terecht zou kunnen komen!

Contact

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

E-mail Bellen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×