Dit zijn onze partners en samenwerkingen | StudiJob

Partners en samenwerkingen

StudiJob heeft een breed netwerk aan bedrijven die samenwerken met slimme hbo- en wo-studenten. Want wie slim is werkt met de nieuwste generatie. Als studentenuitzendbureau spelen we in op de vraag naar nieuwe talenten van commerciële bedrijven, onderwijsinstellingen en non-profitorganisaties. Door onze oorsprong hebben we tevens nauwe banden met een aantal partners. Benieuwd met wie we samenwerken?

Contact
Meer info

Onze samenwerkingen

ProActief

ProActief verzorgt jaarlijks, naast individuele coaching, een aantal workshops voor de flexkrachten van StudiJob. ProActief is gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding in de ruimste zin van het woord. Ze bieden individuele begeleiding, workshops, trainingen en maatwerk. Onder begeleiding van adviseurs wordt gewerkt naar acties met een concreet, positief resultaat.
Voor meer info: www.proactief.uva.nl

Jobservice

Samen met Jobservice kijken we naar de beste oplossing als het gaat om tijdelijke inzet. Waar StudiJob zich richt op uitzenden en werving & selectie is Jobservice de payrollorganisatie. De diensten van Jobservice worden bij de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam, primair ingezet ter ondervanging van personeelstekort, bijvoorbeeld door ziekte van vaste medewerkers of door tijdelijke drukte. Daarnaast detacheert Jobservice personeel dat specialistische werkzaamheden op tijdelijke basis uitvoert bij uiteenlopende projecten.
Voor meer info: www.hvajobservice.nl en www.uvajobservice.nl

StudiJob, Jobservice en ProActief verzorgen o.a. al meer dan 10 jaar het trainee controller-programma voor UvA, HvA en Amsterdam UMC. Daarmee zijn al vele jonge talenten geworven, geselecteerd, getraind en begeleid naar controller-functies binnen deze instellingen en maken deze jonge professionals een excellente start van hun carrière.

Starters4communities

Starters4communities,  ‘we make changemakers’, is ooit gestart vanuit een oud-uitzendkracht, een initiatief waar StudiJob vanaf de start partner van is. Dat uit zich door de mogelijkheid voor onze werkende uitzendkrachten om gebruik te kunnen maken van ons scholingsbudget om dit programma te volgen.  Starters4communities: ‘Wij helpen starters en professionals aanjagers te worden van sociale verandering. Met onze trainingsprogramma’s en “leren door te doen” methodiek helpen we jou op weg met een betekenisvolle carrière, terwijl je direct impact maakt. Tijdens onze programma’s werken we aan het versterken van het concept, bereik of businessmodel van sociale start-ups en impactprojecten.’
Voor meer info: www.starters4communities.nl 

Contact

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

E-mail Bellen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×