Testimonial: Can deelt zijn ervaring | data traineeship | StudiJop

Testimonial: uitzendkracht Can deelt zijn ervaring als data trainee

Één van onze uitzendkrachten, Can, werkt sinds 16 mei 2022 bij een consultancy bureau via StudiJob. Dankzij de inzet van onze consulent Dorrit werd Can snel geplaatst en werkt hij nu als data trainee in het Young Expert IT Program, een rol die goed bij hem past. Can deelt zijn ervaring.

Hoe ben je bij StudiJob terecht gekomen?

“Na mijn studie Data Science was ik op zoek naar de volgende passende stap. Mijn studie was heel theoretisch, waardoor ik de behoefte voelde om praktijkervaring op te doen. Via LinkedIn stuitte ik op het data traineeship. Dit wekte mijn interesse, waardoor ik besloot contact op te nemen met StudiJob.”

 

Hoe heeft StudiJob jou geholpen?

“Er waren in het begin wat twijfels over de match tussen mij en het data traineeship”, herinnert Can zich. “Ik ben wat ouder dan de gemiddelde trainee en heb een achtergrond in milieutechniek. Gelukkig bood Dorrit begeleiding gedurende het hele proces. Haar steun en inzicht waren erg behulpzaam. Ze gaf mij het gevoel dat alles mogelijk is, zolang je maar gemotiveerd bent”, gaat hij verder. “Daardoor kon ik duidelijk mijn behoeftes aangeven en helemaal mezelf zijn. En met succes: het consultancy bureau bleek overtuigd!”

 

Wat brengt de toekomst?

“Dit traineeship biedt alles wat ik nodig heb voor mijn toekomst. Ik zou graag blijven werken bij het consultancy bureau. Mijn team is geweldig en mijn collega’s zijn intelligent, ondersteunend en zorgzaam,” deelt hij enthousiast. “Dat is alles wat ik nodig heb tijdens mijn eerste jaar als data trainee. Ik kijk ernaar uit om meer data science projecten aan te pakken en mezelf verder te ontwikkelen!”

 

Benieuwd welk traineeship jouw carrière een boost kan geven?

Kijk dan eens tussen onze vacatures of schrijf je in. We helpen je graag verder!

 

Op zoek naar een baan met impact?

Enthousiast geworden over StudiJob? Kijk snel naar onze vacatures! Zo heb je voor je het weet een (bij)baan waardoor je zowel op persoonlijk- als op professioneel vlak groeit. Staat de beste match er niet tussen? Schrijf je dan in en ontvang de nieuwste vacatures direct in je inbox!

Check de vacatures Schrijf je in

Contact

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

E-mail Bellen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×