Klantcase: werving & selectie voor Acolad Nederland - StudiJob Uitzendbureau

Klantcase: werving & selectie voor Acolad Nederland

Met een groeiende behoefte aan jong en ambitieus talent, stond vertaalbureau Acolad voor een uitdaging: geschikte kandidaten vinden die écht bij het bedrijf passen. Rachel Coenraad, HR-adviseur bij Acolad, besloot StudiJob in te schakelen. Ze vertelt over haar ervaring.

Over Acolad 

Communicatie mogelijk maken in elke taal. Dat is de missie van Acolad Nederland, marktleider in vertaal- en tolkdiensten. Het is belangrijk om hierbij continu te blijven ontwikkelen aan de hand van nieuwe technologieën en AI. Hiervoor had Acolad medewerkers nodig met een frisse blik en een innovatieve houding: bij uitstek kenmerken van Gen Z. Daarom besloten ze contact op te nemen met StudiJob.

Wat was de uitdaging?

Het vinden en behouden van geschikt personeel is op deze krappe arbeidsmarkt echt een uitdaging, vooral als het gaat om ambitieuze starters.  We zochten nieuwe collega’s die snel konden beginnen. De uitdaging was hierin vooral: gebrek aan tijd en specifieke functieprofielen. We hadden simpelweg niet de tijd en ruimte om een uitgebreid wervingsproces in te gaan. Vanwege mijn goede ervaringen met StudiJob, zowel als uitzendkracht als opdrachtgever, besloot ik hen weer aan te haken.”

“StudiJob begrijpt écht wat er speelt bij de jonge generatie”
~ Rachel Coenraad, HR-adviseur bij Acolad 

Waarom StudiJob?

“StudiJob begrijpt écht wat er speelt bij de jonge generatie. Ik heb het zelf als uitzendkracht en meermaals als opdrachtgever ervaren. Met een persoonlijke aanpak weten ze snel gedreven, intelligente en diverse kandidaten te werven. Wij waren bang voor een tijdrovend wervingsproces, maar StudiJob stelde binnen één week geschikte kandidaten voor. Binnen een maand lag er een getekend contract op tafel.” 

Kun je meer vertellen over onze samenwerking?

“StudiJob werft goede en diverse kandidaten en is op de hoogte van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Het bedrijf is jong van geest en verplaatst zich in zowel de doelgroep als de opdrachtgever. Dat maakt de samenwerking heel prettig.”


Wat leverde het op?

Volledige ontzorging in werving & selectie
Snelle invulling van vacatures: binnen één maand getekende contracten
Positieve samenwerking met twee ambitieuze starters

Rachel is verrast door het enthousiasme en de flexibiliteit van haar nieuwe collega’s. Neem bijvoorbeeld Alan, die onlangs bij Acolad is begonnen: “Sinds maart maakt Alan deel uit van ons team en het lijkt alsof hij hier altijd al heeft gewerkt. De inwerkperiode verliep vlot en natuurlijk, precies zoals ik gewend ben van kandidaten die via StudiJob worden voorgesteld. We zijn heel tevreden en raden StudiJob zeker aan!”

Jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst? 

Ben jij ook op zoek naar getalenteerde en ambitieuze starters die meteen van waarde zijn? Al 25 jaar verbinden wij organisaties aan jong talent dat écht iets toevoegt. Benieuwd hoe we je kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

let’s connect  meer weten

 

Op zoek naar een baan met impact?

Enthousiast geworden over StudiJob? Kijk snel naar onze vacatures! Zo heb je voor je het weet een (bij)baan waardoor je zowel op persoonlijk- als op professioneel vlak groeit. Staat de beste match er niet tussen? Schrijf je dan in en ontvang de nieuwste vacatures direct in je inbox!

Check de vacatures Schrijf je in

Contact

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

E-mail Bellen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×