StudiJob door opdrachtgevers beoordeeld met gemiddeld een 8!

Elke 3 jaar laten wij, samen met de organisaties HvA/UvA Jobservice  en ProActief een tevredenheidsonderzoek uitvoeren onder onze opdrachtgevers. Ook dit jaar heeft OIS (Gemeente Amsterdam, afdeling: Onderzoek, Informatie en Statistiek) het onderzoek uitgevoerd. De resultaten hebben wij onlangs ontvangen. Met trots kunnen we meedelen dat we van onze opdrachtgevers gemiddeld een 8 hebben gekregen!

 “Goede service, ze leveren een goed product”
“Een snelle partij die begrijpt wat we zoeken met leuke kandidaten”

 De contactmomenten worden net als voorgaande jaren positief beoordeeld, aangezien maar liefst 88% het waardeert met een (zeer) goed. Het contact met de medewerkers van StudiJob wordt als prettig ervaren. Er wordt snel gereageerd en men geeft aan dat de uitzendkrachten goed zijn. Bijna alle klanten zouden StudiJob zeker aan anderen aanbevelen. Op geen enkel punt hebben we een onvoldoende gekregen.

 “Communicatie is doeltreffend; aanpak is deskundig. Contacten vriendelijk”

 Uiteraard kunnen we op basis van de resultaten ook achterhalen wat we kunnen verbeteren of uitbouwen ten aanzien van onze dienstverlening. De respondenten geven aan dat we vooral moeten blijven investeren in de deskundigheid van onze medewerkers en focus moeten houden op de kwaliteit en kennis van de aangeboden flexkrachten. Nog niet iedereen is op de hoogte van de ruime ontwikkelingsmogelijkheden die StudiJob biedt aan haar medewerkers en de uitzendkrachten. Iets meer dan de helft (57%) geeft aan ermee bekend te zijn. Verder geeft men aan dat we best wat vaker langs mogen komen voor een bedrijfsbezoek.

 “Gespecialiseerd uitzendbureau (gericht op studentendoelgroep) met veel (netwerk)kennis over HvA/UvA.  Zeer enthousiaste en betrokken medewerkers!”

 De resultaten nemen we mee in ons strategisch plan voor de komende jaren. Bij deze willen we iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan dit onderzoek! In 2021 zal het weer herhaald worden. Mocht je interesse hebben dan kun je het rapport bij ons opvragen door een mail te sturen naar: Stephanie@StudiJob.nl