Rondje Oosterpark

Af en toe bezoeken medewerkers van StudiJob evenementen om op de hoogte te blijven van innovaties in de flexwerkende wereld en voor het vergaren van nieuwe ideeën die toegepast kunnen worden op de StudiJob werkvloer.

Zo kwam het idee van een lopende intake bovendrijven.

Ruim 2000 jaar geleden opperde Hippocrates al dat wandelen het beste medicijn voor de mensheid zou zijn. Sinds enkele weken past StudiJob dit toe bij de kennismaking met nieuwe kandidaten in de vorm van een rondje Oosterpark. Net als Hippocrates, zijn ook wij enthousiast!

Het lijkt de ideale uitkomst als de gespreksruimtes vol zitten, je het zitten even zat bent of simpelweg van de zon wilt genieten onder werktijd.
Daarnaast biedt een lopende intake ook voor de kandidaat voordelen. Het helpt ontspannen tijdens het gesprek: niet alleen door de fysieke activiteit, maar ook omdat je elkaar niet continu hoeft aan te kijken. Hierdoor is er meer ruimte om stiltes te laten vallen en rustig rond te kijken tijdens het bedenken van een antwoord op een vraag.

Gezien de warme zomerdagen, zetten we graag de lopende intakes door. Ken jij nog een werkzoekende vriend, vriendin of studiegenoot? Tip hem/haar dan en hopelijk treffen we hem/haar snel in het park!

Door: Sanne Mak