ARTRA Basisopleiding Intercedent

De Basisopleiding Intercedent is geschikt voor elke Intercedent die zich wil ontwikkelen tot een professional. En dat is nou precies wat wij, junior Consulenten, willen!
Daarvoor begonnen we met een grondige voorbereiding op de dagelijkse praktijk. De Basisopleiding Intercedent heeft ons voorbereid op het schriftelijk examen van de Stichting Examens Uitzendbranche.
Natuurlijk leer je het uitzendvak niet uit een boek, maar vooral in de praktijk. Desondanks is inzicht in wetgeving en administratieve procedures een must. Met de Basisopleiding Intercedent van ARTRA leer je de ins– en outs van het uitzendvak. Waardoor je als (nieuwe) Intercedent zo snel mogelijk je weg vindt in het vak. Tijdens de basisopleiding wordt de focus gelegd op het toepassen van de theorie over het uitzendvak. Na afloop beschik je over een aanzienlijke hoeveelheid parate kennis en weet je de weg naar relevante informatie.
En reken maar dat we dat doen!
Wat vond ik er persoonlijk van? Opgesomd:
  • De mogelijkheid tot discussiëren over vragen en het leren van vragen vanuit de medestudenten vond ik nuttig. Desalniettemin, soms ook erg vermoeiend…
  • Ik vond de wetten en de oefententamens vooral erg leerzaam.
  • Er wordt een duidelijke uitleg gegeven en de combinatie van theorie met praktijkvoorbeelden vond ik erg fijn.
  • De wetgeving, het onderscheid tussen contracten, het opvolgend werkgeverschap en de toepassing van regels vond ik erg leerzame onderdelen.