Nieuwe medewerkers? Wij verzorgen de werving en selectie | StudiJob

Nieuwe medewerkers?

Op zoek naar personeel? Wat dacht je van onze hbo- en wo-talenten. Gemotiveerde studenten en starters die de ambitie hebben om zich verder te ontwikkelen. Een uitzendkracht doet ervaring op en bouwt aan een cv terwijl jouw bedrijf groeit. Wij weten wat er speelt en spelen daarop in. Zowel op HR-gebied, de wet- en regelgeving en hoe we jou verder helpen. Door ons grote netwerk in de regio Amsterdam vinden wij in no time de geschikte werknemer voor jouw bedrijf.

Meer info

1. Bel of mail meteen

Heb je een interessante positie voor een hbo- of wo-talent en wil je zo snel mogelijk samen van start? Bel of mail meteen met één van onze medewerkers, dan stemmen we gelijk af wat je zoekt. En nemen we bij ons kennismakingsbezoek vast wat cv’s voor je mee. De persoon die je dan ziet, blijft jouw contactpersoon. Zo weet je altijd bij wie je terecht kan.

2. Werving en selectie

Nadat we alle informatie van jou hebben ontvangen, gaan eerst op zoek naar potentiële kandidaten in onze uitgebreide database vol talent. En we plaatsen een mooie vacature. We nodigen een aantal kandidaten uit voor een intakegesprek. Sluiten de kwaliteiten van deze kandidaten aan op jouw positie, past de persoon binnen het team en zijn er voldoende groeimogelijkheden?  Maximaal 3 kandidaten blijven over die we aan jou voorstellen.

3. We zijn er bijna…

Je hebt een of meerdere kandidaten uitgekozen. Nu regelen wij het contract en alle administratieve zaken. Volg alles via ons online portaal en beheer je eigen werknemerspool. Makkelijk, eenvoudig en snel geregeld. Zo doen we dat bij StudiJob. Na een week nemen we contact met je op. Zijn jullie blij met elkaar? Daarna hebben we regelmatig contact of komen we langs op het werk.

Heb je tussendoor vragen of wil je gewoon even met ons kletsen? We zijn natuurlijk altijd bereikbaar!

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Uitzenden

Onze uitzendkrachten kun je voor een periode van maximaal 5,5 jaar flexibel inzetten. En een lange inwerkperiode? Nee hoor!

Werving & selectie

Direct bij jou in dienst? Dat kan! Wij checken onze database, trekken nieuwe mensen aan, selecteren en stellen aan je voor.

Zzp-bemiddeling

Benut de expertise van onze zzp’ers die wij door kunnen bemiddelen. Als een tijdelijke, specialistische toevoeging.

Poolmanagement

Altijd flexibel. We hebben verschillende pools opgezet, zo is er altijd een werknemer die past bij jouw bedrijf.

Contact

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

E-mail Bellen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×