Vitaliteit Workshop: zo blijf jij mentaal én fysiek lekker in balans!
Terug naar alle trainingen

Vitaliteit workshop: zo blijf jij mentaal én fysiek lekker in balans!

  • 14 mei 2024
  • 09:30 - 12:30
  • Frederiksplein 54, Amsterdam

Balanceren tussen werk, studie en je sociale leven kan behoorlijk uitdagend zijn. Vooral met de hoge prestatiedruk en financiële stress die daarbij komt kijken. Herkenbaar? Geen zorgen, we’ve got your back. Met onze gratis* Vitaliteit Workshop leer je hoe je alle ballen hooghoudt! Zo blijf jij stress de baas en lekker in balans

Vind meer rust in alle drukte   

We staan elke dag voor nieuwe uitdagingen. Hoe ga je om met financiële stress? Hoe blijf je goed presteren onder hoge verwachtingen? En hoe vind je een fijne balans tussen je werk, studie en sociaal leven, met ook nog ruimte voor jezelf? 

In de Vitaliteit Workshop ontdek je hoe je meer rust vindt in je dagelijkse leven. Leer je energie goed te verdelen, je (stress)gedachten te herkennen en met praktische tips veerkracht op te bouwen. Zo ben jij in staat stress en spanning achter je te laten en kun je vol zelfvertrouwen alle uitdagingen van ‘t studentenleven tegemoet.  

In deze training:  

  • Leer stress en pieker gedachten te herkennen en te ordenen  
  • Ontdek handige gewoontes om meer rust en ruimte te creëren in je dagelijkse routine  
  • Leer je hoe je jouw energieniveaus het beste kan beheren  
  • Resultaat? Meer energie en beter in jouw (werk)vel! 

Maak kennis met onze trainer: Sandra Klijn  

Sandra Klijn is trainer bij onder andere onze partner, The School of Life, en expert in vitaliteit en loopbaanontwikkeling. Momenteel doet ze onderzoek naar persoonlijke energie op de werkvloer. Ze heeft een model ontwikkelt dat verklaart waarom de één opbloeit in zijn of haar werk, en de ander juist een burn- of bore-out ontwikkelt. Tijdens de Vitaliteit Workshop gaan we hiermee aan de slag! Met haar inzichten uit de filosofie, psychologie en de kunsten hoopt ze jouw blik te verruimen.  

Locatie

De Vitaliteit Workshop vindt plaats bij The School of Life. Adres: Frederiksplein 54, 1017 XN Amsterdam.

Vragen?

Kom langs op kantoor of neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

*Je kan deze training enkel gratis volgen wanneer je via StudiJob werkt.

Ben jij erbij? Meld je direct aan!

Met de Vitaliteit Workshop in samenwerking met The School of Life ben jij straks in staat stress- en piekergedachten op tijd te herkennen en meer rust en routine in je dagelijks leven te creëren. Ben jij klaar om te groeien? Let's go!

Contact

Hi. Ik ben Ramona. Heb je vragen over deze job? Neem dan contact met mij op!

E-mail Bellen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×