Stressmanagement: leer omgaan met stress in deze workshop | StudiJob
Terug naar alle trainingen

Stressmanagement: Ik wil het chill

  • 04 december 2023
  • 14:30 - 17:00
  • Sarphatistraat 41, Amsterdam + vervolgconsult

Over de training

Voel jij de druk op werk ook wel eens oplopen of komen die deadlines van je studie weer razendsnel dichterbij? Schiet jij dan in de stress en krijg je van de spanning niks meer voor elkaar? Lekker druk zijn is fijn, maar té druk zijn niet. Belangrijk is om naar jezelf te luisteren en op tijd te signaleren wanneer de stress jou de baas wordt, zodat je met een oplossing kan komen. Wij helpen je daarmee tijdens de training stressmanagement. In één dag weer helemaal zen! Zonder te mediteren, maar gewoonweg door te relativeren! #nostress

Pssst… wist je dat je als uitzendkracht van StudiJob de cursus gratis volgt? Dus hop, meld je aan!

Dit ga je leren: omgaan met stress

Druk, druk, druk. We hebben het allemaal druk. Werken, misschien nog studeren, met vrienden afspreken, je familie zien, etentjes, uitjes, sporten…  #FOMO. Ben je bang om de bus te missen? Deze prikkels voor je hersenen én lijf kunnen al snel omslaan in stress. Wij leren je hiermee om te gaan.

Herken je stressoren

Loop je steeds achter de feiten aan of krijg je dingen niet af? Trek op tijd aan de bel. Bij langdurige stress kun je zelfs overspannen raken of een burn-out krijgen. Dat wil je niet! Tijdens de training leer je tijdig stress te herkennen.

Programma van deze training

Doel van deze workshop is dat je meer rust ervaart, doet wat je wilt doen en ervan geniet. Je leert wat stress precies is, leert om te gaan met jouw stress, herkent jouw stressoren en ontwikkelt jouw eigen manier om je stress praktisch te handelen.

Training

Een training van 3 uur waarin ook in kleine groepjes wordt gewerkt. Ongeveer 2 weken na de training krijg je een integratiesessie van 40 minuten. Je sluit af met je eigen individuele plan waarmee je met stress kunt omgaan en kunt voorkomen.

Bereikbaarheid

De training vindt plaats in De Waterheuvel. Adres: Sarphatistraat 41, 1018 EW in Amsterdam. Op nog geen 2 minuutjes lopen van het metrostation op Weesperplein.

Lijkt deze training je wel wat? Meld je aan!

Helemaal zen aan het werk, het kan! Tijdens de training stressmanagement leer je om te gaan met stressoren. Iets voor jou? Meld je aan!

Contact

Hi. Ik ben Ramona. Heb je vragen over deze job? Neem dan contact met mij op!

E-mail Bellen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×