Personal branding training: presenteer jezelf als beste! | StudiJob
Terug naar alle trainingen

Personal branding training

  • 13 maart 2023
  • 14:30 - 17:00
  • Sarphatistraat 41, Amsterdam

Over de training

‘Wie ben jij?’  Sta nooit meer met je mond vol tanden, maar kom met een pakkend en overtuigend verhaal. Dat leer je binnen één dag tijdens onze online training personal branding. Goede en slechte eigenschappen en  competenties en vaardigheden. De focus van deze training ligt op het achterhalen van jouw skills. Leer je persoonlijkheid, kennis en ervaring te gebruiken om jezelf te onderscheiden van anderen. Presenteer jezelf in real-life, online én via een sollicitatiebrief. Dus, wie ben jij?

Pssst… wist je dat je als uitzendkracht van StudiJob de cursus gratis volgt? Dus hop, meld je aan!

Dit ga je leren: competenties en vaardigheden

Weet jij wat jouw competenties zijn? Weet je waar je goed in bent? Tijdens de workshop is het juist de bedoeling dat je ontdekt wat je kan, welke kennis je in huis hebt en hoe je jezelf presenteert. Dit inzicht krijg je door het maken van oefeningen waarop je feedback krijgt. Alles om te achterhalen wat jouw skills zijn.

Profielschets

‘Vertel eens iets over jezelf?’, dit is de meest standaard vraag die wordt gesteld tijdens een sollicitatiegesprek. Weet jij het antwoord? Tijdens de training krijg je een helder en positief beeld van je professionele profiel en persoonlijke pitch. Gebruik het als samenvatting op LinkedIn, voeg het toe aan je cv en zet het in tijdens een netwerk- of sollicitatiegesprek.

Programma van deze training

In een creatieve en actieve werksessie van 2,5 uur achterhalen we je professionele en persoonlijke verhaal. Je hebt vooraf huiswerk gekregen wat uitgebreid aan bod komt. Twee weken na de training heb je een persoonlijke online afspraak met de trainer waar je jouw pitch gaat oefenen en de puntjes op de i gaat zetten van jouw presentatie. Je krijgt een op maat gemaakte feedbacksessie van 40 minuten. Hoe fijn is dat! Het resultaat is dat je een goed overtuigend en eerlijk persoonlijk en professioneel profiel hebt waarmee jij jezelf kan presenteren. It’s your turn!

Bereikbaarheid

De training vindt plaats in De Waterheuvel. Adres: Sarphatistraat 41, 1018 EW in Amsterdam. Op nog geen 2 minuutjes lopen van het metrostation op Weesperplein.

Lijkt deze training je wel wat? Meld je aan!

Wil jij ook de beste versie van jezelf laten zien? Op LinkedIn, je cv én tijdens een gesprek? Kom dan naar de training personal branding en weet wat je moet antwoorden op de vraag: ‘Wie ben ik?’. Meld je dan aan!

Contact

Hi. Ik ben Ramona. Heb je vragen over deze job? Neem dan contact met mij op!

E-mail Bellen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×