Impact: Beïnvloedingsvaardigheden - StudiJob Uitzendbureau
Terug naar alle trainingen

Impact: Beïnvloedingsvaardigheden

  • 16 mei 2023
  • 14:30 - 17:00
  • Sarphatistraat 41, Amsterdam

Over de training

Het is natuurlijk altijd een spannende tijd: starten met je eerste baan! Vol enthousiasme stort je je in het werk. Je ontmoet nieuwe collega’s en zit boordevol ideeën. In deze training leer je jouw plannen over te brengen op een harmonieuze wijze.
Je kunt er namelijk achter komen dat je collega’s op een andere manier werken en denken. Je spreekt je uit maar hebt het idee dat er geen gehoor is. Collega’s kunnen je niet bijbenen, gebruiken minder digitale middelen, nemen je ideeën niet aan of remmen je af. Met als gevolg: onbegrip over en weer en frustratie. Misschien ken je al praktische situaties in je huidige (bij)baan?

Dit ga je leren

Met weerstand van een ander omgaan? Dat ga je door middel van de technieken van Roos en Leary en Killman helemaal onder de knie krijgen! Stapsgewijs leer je in deze training hoe je invloed kunt uitoefenen en advies kunt uitbrengen. Dit doe je door te oefenen met praktijksituaties waarin je verschillende vormen van weerstand gaat herkennen. Je gaat dus weerstand ombuigen naar samenwerking. Hoe mooi is dat? Uiteindelijk leer je dus de verschillende vormen van weerstand herkennen, heb je de tools binnen handbereik om weerstand om te buigen naar samenwerking en kun je jouw plan adviseren naar anderen toe.

Programma van deze training

De training bestaat uit een training van 2,5 uur gevolgd door een persoonlijk gesprek met de trainer van een half uur. Voorafgaand aan de training is er een huiswerkopdracht. Hierbij ga je situaties verzamelen waar je graag invloed zou willen uitoefenen. Met deze voorbereidende opdracht ben je ongeveer een half uurtje bezig.

Bereikbaarheid

De training vindt plaats in De Waterheuvel. Adres: Sarphatistraat 41, 1018 EW in Amsterdam. Op nog geen 2 minuutjes lopen van het metrostation op Weesperplein.

Lijkt deze training je wel wat? Meld je aan

Met weerstand van een ander omgaan? Door deze training te volgen krijg je dat helemaal onder de knie! Iets voor jou? Meld je aan!

Contact

Hi. Ik ben Ramona. Heb je vragen over deze job? Neem dan contact met mij op!

E-mail Bellen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×