Give it back! - Feedbacktraining - StudiJob Uitzendbureau
Terug naar alle trainingen

Give it back! – Feedbacktraining

  • 10 december 2020
  • 09:30 - 12:00
  • Online via ZOOM

Over de training

Feedback wordt vaak gezien als kritiek. En kritiek krijgen is nooit leuk. Zeker op iets waar je goeie ideeën over hebt of waar je hard aan gewerkt hebt. Kritiek is echter iets anders dan feedback.
In de start van je carrière ga je, meer dan tijdens je studie, te maken krijgen met feedback op je prestaties. Om je carrière te boosten is het van belang hier goed mee om te kunnen gaan.

Dit ga je leren

Goede feedback geven is een kunst, maar ontvangen en ontdekken wat feedback met je doet en hoe je daarmee omgaat is ontzettend waardevol! Zo ga je tijdens deze training kritiek ombuigen naar feedback. Klinkt al een stuk positiever toch? Zodra je de feedback hebt gekregen koppel je terug wat je er zelf mee gaat doen.

Programma van deze training

De training bestaat uit een online training van 2,5 uur gevolgd door een persoonlijk gesprek met de trainer van een half uur.Voorafgaand aan de training is er een huiswerkopdracht waarbij situaties verzameld worden waar je graag feedback had willen geven en feedback hebt ontvangen. Met deze voorbereidende opdracht ben je ongeveer een half uurtje bezig.

Bereikbaarheid

De training vindt online plaats via ZOOM. Easy peasy!

Lijkt deze training je wel wat? Meld je aan

Leer kritiek om te buigen naar feedback! Iets voor jou? Meld je aan!

Contact

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

E-mail Bellen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×