DiSC Communicatietraining - StudiJob Uitzendbureau
Terug naar alle trainingen

DiSC Communicatietraining

  • 13 maart 2024
  • 09:00 - 17:30
  • Hotel Casa, Eerste Ringdijkstraat 4, Amsterdam

Over de training

Een boodschap écht overbrengen. Klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Is het ook! Feedback geven, elkaar aanspreken en goed luisteren. Verbeter je communicatieve vaardigheden tijdens de communicatietraining van StudiJob en je werkprestaties schieten omhoog. Pssst… wist je dat je als uitzendkracht van StudiJob de cursus gratis (in plaats van €200 p.p) volgt? Dus hop, meld je aan!

Over de trainer

Rob Smits, eigenaar van Bureau Voor Durf, ervaren oefenmeester en bedreven trainer, brengt een unieke mix van kennis en praktische ervaring mee. Met expertise als DISC professional, NLP master en Lencioni Facilitator biedt hij waardevolle inzichten in menselijk gedrag en communicatie. Als auteur deelt hij inspirerende wijsheid, terwijl zijn dynamische sprekerschap, moderatie en dagvoorzitterschap evenementen transformeren. Rob Smits is niet alleen een bron van kennis, maar ook een krachtige motivator die anderen aanspoort om hun grenzen te verleggen en te streven naar persoonlijke en professionele groei.

Dit ga je verbeteren: je communicatieskills

Iedereen communiceert op een andere manier. Waarom heeft de één honderd woorden nodig om iets uit te leggen en de ander tien?! Ratel je maar door, of neem je op de juiste momenten een pauze? Veel communicatie vindt onbewust plaats. Want weet jij wat jouw lichaamstaal en stemgebruik zegt?

Ontdek je communicatiestijl

Tijdens onze communicatietraining leer je verschillende communicatiestijlen. We maken gebruik van het DISC-model. Dit staat voor Dominant, Interactief, Stabiel en Consciëntieus. Welke communicatiestijl sluit aan bij jou? En hoe ga je om met de stijl van anderen?

Programma van deze training

Door de training leer je gesprekstechnieken om beter samen te werken. Je bent je bewust van je communicatiestijl, je stemgebruik en lichaamshouding. Je leert de communicatiestijl van anderen te herkennen. Je leert wat zij nodig hebben om jouw boodschap te begrijpen. Jij weet hoe je overtuigt en behaalt het gewenste resultaat. Niet meer: “Wat bedoel je?” Maar: “Goed dat je dat zegt!” Overtuigend een boodschap overbrengen én begrepen worden. Check!

Bereikbaarheid

De training vindt plaats in Hotel Casa, Eerste Ringdijkstraat 4 in Amsterdam.

Lijkt deze training je wat? Meld je dan snel aan!

Geen: ‘Wattuh?!’, maar: ‘Yes, ik begrijp wat je bedoelt!’ Leer effectief communiceren en ook anderen te begrijpen. Iets voor jou? Meld je dan aan!

Contact

Hi. Ik ben Ramona. Heb je vragen over deze job? Neem dan contact met mij op!

E-mail Bellen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×