MBO+ Trainee Vastgoedinspecteur (32-40u per week)

Heb jij interesse in de vastgoedbranche? Ben jij op zoek naar een organisatie waarbij je wordt opgeleid tot volwaardig vastgoedinspecteur met uitzicht op een vast contract?

Voor een jong en sterk groeiend vastgoedbedrijf gespecialiseerd in duurzame meerjarenonderhoudsplannen is StudiJob per direct op zoek naar een:

MBO+ Trainee Vastgoedinspecteur (32-40u per week)

Waar kom je te werken als Trainee Vastgoedinspecteur?

Onze opdrachtgever ondersteunt onder andere gemeenten, woningcorporaties, en  vastgoedeigenaren bij voordelig en kritisch vastgoedonderhoud. Hierbij controleer jij als vastgoedinspecteur de conditie van (woning)complexen en stel je aan de hand van een visuele inspectie een (duurzaam) meerjarenonderhoudsplan op.

Je komt te werken in een leuke en positieve omgeving met een informele bedrijfscultuur. Werken, leren en plezier gaan hier hand in hand. Zo is er op de vrijdagmiddag de mogelijkheid om mee te doen aan het wekelijkse tafeltennistoernooi!

Welke opleidingsmogelijkheden biedt de organisatie jou als MBO+ Trainee Vastgoedinspecteur?

De organisatie besteedt veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. In een persoonlijk ontwikkeltraject word je in hun eigen Academy opgeleid tot vastgoedinspecteur. Daarbij leer je alles over gebreken, veiligheid, meerjarenonderhoudsplanningen en NEN-normeringen.

Naast de persoonlijke Acadamy zul jij ook de opleiding: Leergang conditiemeting van het NVDO, aangeboden door de Hogeschool Utrecht, gaan voltooien. Je zal in acht maanden tijd worden opgeleid tot inspecteur en behaalt hiervoor ook een post-HBO diploma. De opleiding wordt volledig vergoed door de organisatie.

Wat zijn de werkzaamheden van een Trainee Vastgoedinspecteur?

Je adviseert klanten over het onderhoud van hun vastgoed. Je inventariseert alle zaken die een rol spelen bij het onderhouden en financieel in goede staat houden van het pand. Dit verwerk je in een meerjarenonderhoudsplanning. Je hebt veel contact met klanten, bent regelmatig op pad. Een open en adviserende houding is hierbij belangrijk.

In deze rol ga je aan de slag met meerdere projecten tegelijkertijd. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het gehele proces. Je plant afspraken in, inventariseert de panden, onderhoudt contacten met stakeholders en stelt vervolgens een plan op. Kortom, een veelzijdige job met veel verantwoordelijkheid.

Welk profiel heeft een MBO+ Trainee Vastgoedinspecteur?

Een MBO+ Trainee Vastgoedinspecteur krijgt veel vrijheid. Daarvoor is het belangrijk dat je jouw werk goed organiseert en verantwoordelijkheid neemt over jouw taken. De opdrachtgever vindt het belangrijk dat je eigenaarschap toont en een leergierige houding hebt.

Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden en capaciteiten:

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Minimaal een MBO opleiding in (bouw) technische richting;
  • Affiniteit met vastgoed, techniek en onderhoud;
  • Een leergierige en flexibele houding;
  • Je werkt secuur;
  • Integer en loyaal.
Periode:

We zijn per direct op zoek naar iemand die tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar is.

Bij StudiJob kom je in aanmerking voor de volgende arbeidsvoorwaarden:

Voor deze functie geldt dat je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever. Je hebt daarbij uitzicht op een jaarcontract. Als Inspecteur Vastgoed zijn er een aantal belangrijke arbeidsvoorwaarden van toepassing. Zo krijg je vanuit het bedrijf de opleiding: ‘Leergang Conditiemeting’ en kom je in aanmerking voor een instapsalaris van €2000,-. Dat is inclusief auto van de zaak die privé in te zetten is. Daarnaast bouw je bij deze organisatie direct pensioen op.

 

Ben je tijdens het lezen enthousiast geworden en lijkt het je leuk om bij deze organisatie aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar Myrthe Spoel: Myrthe@StudiJob.nl

Vragen over de functie of meer weten? Bel dan met Myrthe via 020 535 3467 of stuur een WhatsApp bericht naar: 06-45140759 (alleen voor WhatsApp-berichten).