Marketing & Communicatie Manager (24u per week)

Voor een opdrachtgever die entrepreneurship stimuleert op het Science Park Amsterdam is StudiJob per direct op zoek naar een:

Marketing & Communicatie Manager (24u per week)

Waar ga je werken als Marketing & Communicatie manager?
De opdrachtgever betreft een joint-venture bestaande uit de Universiteit van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam en de Amsterdam School of Arts. Zij stimuleren ondernemerschap en ondernemersgedrag van studenten. In de afgelopen zes jaar hebben ze al meer dan 130 wetenschappelijke en technische ondernemingen ondersteund! Ze zitten midden de StartUp Village gevestigd op het Science Park in Amsterdam.

Wil jij een onderdeel worden van hun bruisende team in deze innovatieve werkomgeving? Dan is dit de werkplek voor jou!

 

Wat ga je doen als Marketing & Communicatie manager?

Als marketing & communicatie manager ben jij verantwoordelijk voor de gehele marketing-, branding- en communicatie-inspanningen. Met als achterliggend doel het  stimuleren van academisch toptalent, briljante studenten, onderzoekers en toonaangevende innovatie-experts.

De rol van marketing & communicatie manager is sterk gevarieerd en omvat onder andere het content creation, het plannen en uitvoeren van interne en externe communicatiestrategie en het opstarten van scouting. Aansluitend creëer en bewaak jij het ACE merkbekendheid, organiseer je content partnerships, ben je verantwoordelijk voor de media PR en creëer je de inhoud voor de ACE-website en verdere digitale media. Al met al een flink maar gevarieerd takenpakket waar je goed je eigen stempel op kan drukken.

 

Wat is het ideale profiel van een Marketing & Communicatie manager?

Ben je gepassioneerd over startups? Houd je van het schrijven en beheren van sociale mediakanalen? Je kan vloeiend Engels, je hebt een track record in het maken en communiceren van digitale inhoud en je hebt gewerkt in een klantgerichte omgeving met meerdere belanghebbenden. Er wordt minstens om de volgende basiskwalificaties gevraagd:

  • 3+ jaar MarCom ervaring in de industrie of de academische wereld;
  • MSc afgestudeerd.

Aansluitend zijn de volgende kwalificaties een plus:

  • Aantoonbare passie voor opkomende technologieën en startups;
  • Focus op samenwerkingen en partnerschappen;
  • Onafhankelijke teamspeler met een ondernemende geest.

 

Classificatie en periode

De looptijd is ongeveer 2 a 3 maanden, maar bij goed functioneren er is een grote kans op een vaste aanstelling. Je bruto uurloon zal €12,55 bedragen. Dit is exclusief 22% aan reserveringen die je zal opbouwen bovenop je brutoloon. Bovendien kom je als je via StudiJob werkt in aanmerking voor gratis trainingen, workshops en coaching!

 

Geïnteresseerd?
Ben je direct beschikbaar en voel je je thuis in de startup wereld? Wil je bijdragen aan meerdere snelgroeiende bedrijven? Heb je een hart voor marketing en communicatie en ben je klaar om je kennis toe te passen? Dan ben jij waar wij naar op zoek zijn!

Je kan solliciteren voor je CV en motivatie naar Dorrit@Studijob.nl mailen. En voor meer informatie kan je contact met ons opnemen op nummer 020-535 3475. Wil je per direct je interesse aan ons laten weten?