Junior Cloud Engineer (16 uur per week)

Voor een snelgroeiende technische organisatie in Amsterdam Zuidoost is StudiJob opzoek naar een;

 

Junior Cloud Engineer (16 uur per week)

 

 

Waar werk je als Junior Cloud Engineer?

De organisatie biedt technische ondersteuning aan web omgevingen van een groot aantal bedrijven zoals Tweakers. De organisatie staat bekend om zijn informele werksfeer waar je omringd bent door jonge mensen met een passie voor IT. Hier word je de kans geboden om elke dag gezond te beginnen met een work-out in hun eigen gym gevestigd in de kelder. En ook is er elke middag een heerlijke lunch voor alle leden van het personeel!

 

Het moment dat je deel uitmaakt van onze organisatie, garanderen wij jou het gevoel dat je binnen snelle tijd deel uitmaakt van een hechte groep. Doe je voordeel met hun in-house ontwikkelingsteam en ontdek op welke manier je kan groeien als engineer. Ben je opzoek naar een plek waar je jouw IT kennis kan toepassen? En wil je je technische skills combineren met sociale interactie? Dan is dit de plek voor jou!

 

Wat ga je doen als Junior Cloud Engineer?

Het team waar je deel uit van zal maken bestaat uit ongeveer 12 collega’s. Je zal je primair bezighouden met problemen van klanten. Maar tegelijkertijd heb je genoeg gelegenheid om samen te werken met collega’s en hun ruim ervaren medior en senior engineers. De communicatie met jouw klanten zal voornamelijk digitaal gebeuren, je maakt hierbij gebruik van het ‘ticket systeem’.

Ja zal werken aan;

  • Het werken aan problemen en vraagstukken van klanten;
  • DevOps;
  • Het managen van de web omgeving van de klanten, verbeteringen doorvoeren en technische ondersteuning bieden.

 

Wat is het ideale profiel van een Junior Cloud Engineer?

Ze zijn op zoek een kandidaat met technische ervaring en kennis om IT vraagstukken op te lossen. Je bent op een relatief hoog niveau bezig met problemen van klanten.

Het is belangrijk dat deze eigenschappen jou definiëren;

  • Je hart ligt bij IT;
  • Ervaring met Linux (harde eis);
  • Ervaring met systeemsoftware en- of cloud management (harde eis);
  • Affiniteit met Open Source.

 

Classificatie en periode

We zijn op zoek naar een kandidaat die minimaal 16 uur per week en maximaal 40 uur per week beschikbaar is voor een minimale periode van een half jaar. De werkdagen en werktijden kunnen flexibel worden afgesproken. Ideaal om te combineren met je studie! Je bruto uurloon zal tussen de €12,- en €14,- liggen, afhankelijk van leeftijd en studie. Dit is exclusief 22% aan reserveringen die je zal opbouwen bovenop je brutoloon. Als je via Studijob werkt, kom je in aanmerking voor gratis trainingen, workshops en coaching via Studijob.

 

Geïnteresseerd?

Ben je direct beschikbaar en voel je je thuis in een diverse IT omgeving? Wil je bijdragen aan een snel groeiend technisch bedrijf? Heb je een hart voor IT en ben je klaar om je kennis toe te passen? Dan ben jij waar wij naar opzoek zijn!

 

Je kan solliciteren door je CV en motivatie naar Dorrit@Studijob.nl mailen. En voor meer informatie kan je contact met ons opnemen op nummer 020-535 3475. Wil je per direct je interesse aan ons laten weten?