StudiJob: the story

Een match waar iedereen beter van wordt
StudiJob is hét uitzendbureau voor de juiste match tussen excellente, hbo- en wo-talenten met specifieke expertises en organisaties, start-ups en zzp-ers. Wij halen onze motivatie uit de wetenschap dat we iedere dag mensen vooruit helpen.

Het DNA van StudiJob: vertrouwen
StudiJob is sterk in het verbinden van studenten en bedrijven. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk, creëren wij de juiste match. Deze match kunnen we alleen bereiken door een scherpe focus, een professionele houding en een flexibele instelling. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en integriteit vormen het DNA van StudiJob. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Alleen zo kunnen we het vertrouwen krijgen én behouden van alle partijen waar we mee samenwerken. Persoonlijke aandacht en ons contact met studenten en opdrachtgevers vormen onze ruggengraat. Wij luisteren en vragen door. We lezen tussen de regels door en denken mee in oplossingen. We nemen de tijd om onze uitzendkrachten en opdrachtgevers goed te leren kennen, zo onderhouden we langdurige samenwerkingen. Onze relaties hebben altijd een vast contactpersoon.
Ook bezoeken we regelmatig onze opdrachtgevers, hierdoor zijn wij betrokken en goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dankzij deze kennis kunnen we in iedere situatie snel schakelen. Vaak is de match al gemaakt voordat de vacature online komt te staan. Studenten en opdrachtgevers voegen daaraan toe, dat wij dit altijd doen op een correcte manier, met veel enthousiasme en een grote glimlach. De deskundigheid en persoonlijke benadering van onze medewerkers wordt erg gewaardeerd. Dit is wat klantgerichtheid betekent voor ons.

Dicht op de doelgroep
Omdat StudiJob van oorsprong voortkomt uit de Universiteit van Amsterdam, zitten wij heel dicht op getalenteerde hbo- en wo-studenten. De meeste consulenten hebben vroeger óf via StudiJob als uitzendkracht gewerkt, óf direct bij een van onze opdrachtgevers. Ook zit StudiJob letterlijk dicht op onze doelgroep: naast Roeterseiland en de Amstelcampus. Door het toegankelijke, transparante en open karakter van StudiJob, lopen studenten dagelijks bij ons binnen of worden zij door hun decanen naar ons doorverwezen.

Investeren in talent
De focus van StudiJob op kennisstudenten is een win-winsituatie. Opdrachtgevers kunnen bij ons direct profiteren van intelligent, snel inzetbaar en flexibel personeel. Onze uitzendkrachten werken aan hun cv’s door het opdoen van relevante werkervaring én blijven zich ontwikkelen door het volgen van onze gratis workshops en trainingen. Ook de medewerkers van StudiJob blijven zich ontwikkelen, individueel en als team: wij staan nooit stil.

Excellentie wordt beloond
Blink je als student uit bij StudiJob, dan word je opgenomen als één van onze Diamonds in de Cloud. Dit initiatief is ontstaan vanuit een van onze brainstormsessies met opdrachtgevers en studenten. Deze excellente uitzendkrachten hebben speciale skills en ervaring en worden, op tijdelijke basis, ingezet om zzp’ers, startups en scaleups een helpende hand te bieden. Dankzij de Diamonds van StudiJob blijft de focus van ondernemers waar hij hoort: op het ondernemen.

StudiStartupJob
Herkent als uitzendbureau met talent, werkt StudiJob in dit initiatief samen met Startup Amsterdam en IXAnext. Samen dragen we bij aan een succesvol startup klimaat in Amsterdam, door studenten te matchen met startups en scaleups voor kennisbijbanen. Het innovatieve en ondernemende klimaat vraagt om een goede cultural fit, en StudiStartupJob is juist daar goed in; goed bekend met het karakter en de behoeftes van deze innovators én persoonlijk bekend met nieuwsgierig talent.

Kennis delen
Wij nemen onze verantwoordelijkheid en geven terug. De winst van StudiJob staat ter beschikking aan kennisinstellingen en we investeren in de maatschappij door onze kennis belangeloos te delen o.a. door het geven van gratis workshops aan studieverenigingen. Wij zijn partner van Starters4Communities en ACE Venture Lab en we helpen starters met een achterstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk.

Samen de toekomst in
StudiJob is een begrip in Amsterdam. StudiJob brengt hoogopgeleid en academisch talent en organisaties samen. Met ons aanbod streven wij naar differentiatie. Zo spelen we in op de actuele vraag van commerciële bedrijven, onderwijsinstellingen, non-profitorganisaties én onze studenten. Samen gaan we voor de match waar iedereen beter van wordt. Nu en in de toekomst. StudiJob samen met jou. Get inspired!