Waar we voor staan

Kijk hieronder naar onze nieuwe promotiefilm en leer in 30 seconden waar wij voor staan.

Een match waar iedereen beter van wordt

StudiJob is hét uitzendbureau voor de juiste match tussen excellente, hbo- en wo-talenten met specifieke expertises en organisaties, start-ups en zzp-ers. Wij halen onze motivatie uit de wetenschap dat we iedere dag mensen vooruit helpen. Lees verder

Actuele vacatures

Wat anderen zeggen

“Na bijna 5 jaar werken voor Studijob gaan onze wegen binnenkort scheiden. Best wat ervaring dus met jullie opgedaan. En ik behoor niet eens tot de groep waar jullie je hoofdzakelijk op richten (ben geen student). Dat Studijob meer doet, zoals de gratis workshops (al heb ik daar zelf geen gebruik van gemaakt) vind ik een goede zaak. Misschien heb ik wel het meeste contact gehad met de backoffice, i.v.m. vakantie e.d. Het contact met jullie, als er bijvoorbeeld iets niet helemaal goed was gegaan, was altijd goed. Creatief oplossingsgericht en prettig. Dank jullie wel Michel en Muus (en anderen, wiens naam ik misschien vergeet)!”

— Anke

Zoekt u flexibel en deskundig personeel?

StudiJob Uitzendbureau is gespecialiseerd in de bemiddeling van studenten en afgestudeerden op HBO en WO niveau op parttime kennisbanen. Daarnaast bemiddelt StudiJob kandidaten op fulltime functies van verschillend niveau, met de nadruk op de zakelijke dienstverlening. Lees verder

Het DNA van StudiJob

StudiJob is sterk in het verbinden van studenten en bedrijven. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk, creëren wij de juiste match. Deze match kunnen we alleen bereiken door een scherpe focus, een professionele houding en een flexibele instelling.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht voor uw organisatie maakt dat StudiJob goed kan matchen. Dat betekent dat de kandidaat niet alleen voldoet aan het gevraagde profiel maar dat hij ook binnen uw organisatie past. Naast de persoonlijke aandacht voor u heeft StudiJob dezelfde aandacht voor haar uitzendkrachten, o.a. op het gebied van extra scholing, praktische training en loopbaanbegeleiding.