Waar we voor staan

Kijk hieronder naar onze nieuwe promotiefilm en leer in 30 seconden waar wij voor staan.

Een match waar iedereen beter van wordt

StudiJob is hét uitzendbureau voor de juiste match tussen excellente, hbo- en wo-talenten met specifieke expertises en organisaties, start-ups en zzp-ers. Wij halen onze motivatie uit de wetenschap dat we iedere dag mensen vooruit helpen. Lees verder

Actuele vacatures

Wat anderen zeggen

“StudiJob heeft mij iets meer dan een jaar geleden aan een leuke bijbaan geholpen. Door de persoonlijke aanpak en aandacht vooraf, was ik veel beter voorbereid dan kandidaten van andere bureaus. Hierdoor was het snel raak, hoefde ik niet lang te solliciteren en zat ik snel op mijn plek. Bij de HvA help ik studenten met de procedures rondom hun stage. Ik help met inschrijvingen, maar ben ook het aanspreekpunt mochten er problemen ontstaan met het bedrijf of met de begeleider. Ik heb dankzij StudiJob veel kunnen leren en hoop dat te blijven doen in de toekomst.”

— Glenn

Zoekt u flexibel en deskundig personeel?

StudiJob Uitzendbureau is gespecialiseerd in de bemiddeling van studenten en afgestudeerden op HBO en WO niveau op parttime kennisbanen. Daarnaast bemiddelt StudiJob kandidaten op fulltime functies van verschillend niveau, met de nadruk op de zakelijke dienstverlening. Lees verder

Het DNA van StudiJob

StudiJob is sterk in het verbinden van studenten en bedrijven. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk, creëren wij de juiste match. Deze match kunnen we alleen bereiken door een scherpe focus, een professionele houding en een flexibele instelling.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht voor uw organisatie maakt dat StudiJob goed kan matchen. Dat betekent dat de kandidaat niet alleen voldoet aan het gevraagde profiel maar dat hij ook binnen uw organisatie past. Naast de persoonlijke aandacht voor u heeft StudiJob dezelfde aandacht voor haar uitzendkrachten, o.a. op het gebied van extra scholing, praktische training en loopbaanbegeleiding.