Waar we voor staan

Kijk hieronder naar onze nieuwe promotiefilm en leer in 30 seconden waar wij voor staan.

Een match waar iedereen beter van wordt

StudiJob is hét uitzendbureau voor de juiste match tussen excellente, hbo- en wo-talenten met specifieke expertises en organisaties, start-ups en zzp-ers. Wij halen onze motivatie uit de wetenschap dat we iedere dag mensen vooruit helpen. Lees verder

Actuele vacatures

Wat anderen zeggen

”Via StudiJob heb ik een paar dagen bij een bedrijf op kantoor gewerkt om hun verwerking van persoonsgegevens in overeenstemming te brengen met de Algemene Verordening Persoonsgegevens, die per 25 mei 2018 in werking is getreden. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het opstellen van stappenplannen voor het personeel en van e-mails die naar klanten werden gestuurd. Ook heb ik meegewerkt aan een privacyverklaring voor op de website. Mijn studie rechtsgeleerdheid kwam bij deze werkzaamheden goed van pas. Ook heb ik door deze klus grondig kennis kunnen maken met de nieuwe wetgeving omtrent de bescherming van persoonsgegevens”

— Jan

Zoekt u flexibel en deskundig personeel?

StudiJob Uitzendbureau is gespecialiseerd in de bemiddeling van studenten en afgestudeerden op HBO en WO niveau op parttime kennisbanen. Daarnaast bemiddelt StudiJob kandidaten op fulltime functies van verschillend niveau, met de nadruk op de zakelijke dienstverlening. Lees verder

Het DNA van StudiJob

StudiJob is sterk in het verbinden van studenten en bedrijven. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk, creëren wij de juiste match. Deze match kunnen we alleen bereiken door een scherpe focus, een professionele houding en een flexibele instelling.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht voor uw organisatie maakt dat StudiJob goed kan matchen. Dat betekent dat de kandidaat niet alleen voldoet aan het gevraagde profiel maar dat hij ook binnen uw organisatie past. Naast de persoonlijke aandacht voor u heeft StudiJob dezelfde aandacht voor haar uitzendkrachten, o.a. op het gebied van extra scholing, praktische training en loopbaanbegeleiding.