Waar we voor staan

Kijk hieronder naar onze nieuwe promotiefilm en leer in 30 seconden waar wij voor staan.

Een match waar iedereen beter van wordt

StudiJob is hét uitzendbureau voor de juiste match tussen excellente, hbo- en wo-talenten met specifieke expertises en organisaties, start-ups en zzp-ers. Wij halen onze motivatie uit de wetenschap dat we iedere dag mensen vooruit helpen. Lees verder

Actuele vacatures

Wat anderen zeggen

“Bij opdrachten van StudiJob ontmoet je alleen maar leuke mensen. Soms denk ik bij mijn vrienden wel eens; hoe ken ik jou ook alweer? Dan is het vaak via het werk van StudiJob. Het zijn mensen met hele verschillende achtergronden. Zelf heb ik Politicologie gestudeerd, maar via het werk van StudiJob heb ik bijvoorbeeld mensen met een meer internationale achtergrond ontmoet. Zo’n netwerk is niet alleen op persoonlijk niveau erg bijzonder en leuk, maar het werkt ook verbredend en verdiepend. Zo creëert het bewustzijn dat je nog alle kanten op kan en bovendien heb ik waardevolle werkconnecties kunnen leggen. Een vriendin die haar eigen illustratiebedrijfje heeft, is bijvoorbeeld opdrachten gaan doen voor een kennis van mij uit Engeland. ”

— Anette

Zoekt u flexibel en deskundig personeel?

StudiJob Uitzendbureau is gespecialiseerd in de bemiddeling van studenten en afgestudeerden op HBO en WO niveau op parttime kennisbanen. Daarnaast bemiddelt StudiJob kandidaten op fulltime functies van verschillend niveau, met de nadruk op de zakelijke dienstverlening. Lees verder

Het DNA van StudiJob

StudiJob is sterk in het verbinden van studenten en bedrijven. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk, creëren wij de juiste match. Deze match kunnen we alleen bereiken door een scherpe focus, een professionele houding en een flexibele instelling.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht voor uw organisatie maakt dat StudiJob goed kan matchen. Dat betekent dat de kandidaat niet alleen voldoet aan het gevraagde profiel maar dat hij ook binnen uw organisatie past. Naast de persoonlijke aandacht voor u heeft StudiJob dezelfde aandacht voor haar uitzendkrachten, o.a. op het gebied van extra scholing, praktische training en loopbaanbegeleiding.