Excel & Finance Medewerker (32-40u per week)

Blink jij uit in de beheersing van Excel? En ben je goed met cijfers? Voor een jong en innovatief bedrijf op de Zuidas is Studijob op zoek naar een;

 

Excel & Finance Medewerker (32-40u per week)

 

Waar ga je werken als Excel & Financieel medewerker?

Als Excel & Financieel Medewerker zal je aan de slag gaan in een bruisende omgeving waar het om klantgerichtheid en resultaten gaat. Dit bedrijf is de verbindende schakel tussen energie leveranciers en zakelijke klanten. Met hun focus op verkoop zetten ze het productaanbod van hun partners om in geslaagde sales. Ze blinken uit in innovatie en staan bekend om hun mensgerichte benadering. Wil jij aan de slag in de inspirerende werkomgeving van de Zuidas en ben je een kei in Excel? Dan is dit de ideale plek voor jou!

 

Wat ga je doen als Excel & Financieel Medewerker?

Als Excel & Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor het bruikbaar houden van financiële gegevens zodat ze geschikt zijn voor informatieverwerking. Je helpt processen te verbeteren zodat deze efficiënter en effectiever worden. Je zorgt voor een juiste en volledige afhandeling van financiële gegevens. Je verstrekt informatie en beantwoordt vragen hierover aan interne en externe belanghebbenden. Tot slot maak je rapportages van de door jouw verwerkte financiële gegevens. Concreet zal je je dus bezig houden met:

  • Berekeningen maken m.b.t. de verloning van salesmedewerkers;
  • Factureren sales partners;
  • Uitzoeken ‘missing sales’;
  • Betalingen klaarzetten;
  • Communicatie met sales partners;
  • Partners signaleren voor incasso procedure;
  • Administratie voorschotten & lening;
  • ZZP controle administratie voor de BTW.

 

Wat is het ideale profiel van een Financieel Medewerker?

We zijn op zoek naar een kandidaat met een uitstekende beheersing van Excel en gevoel voor getallen. Herken jij jezelf hierin? Dan pas jij perfect in het profiel dat we zoeken!

 

Classificatie en periode

We zijn op zoek naar een kandidaat die minimaal 32 uur per week en maximaal 40 uur per week beschikbaar is, voor tijdelijke of lange termijn (bespreekbaar). Je bruto uurloon zal tussen de €13,25 en €15,10,- liggen, afhankelijk van je ervaring. Dit is exclusief 22% aan reserveringen die je zal opbouwen bovenop je brutoloon. Als je via Studijob werkt, kom je in aanmerking voor gratis trainingen, workshops en coaching.

 

Geïnteresseerd?

Ben jij per direct beschikbaar? Voor 32 tot 40 uur per week? Heb je een hart voor financiën en ben je klaar om je kennis toe te passen? Dan ben jij waar wij naar op zoek zijn!

 

Je kan solliciteren door je CV en motivatie naar Dorrit@Studijob.nl mailen. En voor meer informatie kan je contact met ons opnemen op nummer 020-535 3475. Wil je per direct je interesse aan ons laten weten?