Docent-Assistent ICT (16-40u per week)

Ben jij op zoek naar een inhoudelijke bijbaan voor naast je studie of juist op zoek naar een startersfunctie met veel vrijheid? Dan is deze flexibele (bij)baan iets voor jou! Voor een jonge, ambitieuze StartUp in Amsterdam-West is StudiJob op zoek naar een:

 

Docent-Assistent ICT (16-40u per week)

 

Waar kom je te werken als Docent Assistent ICT?              

Bij deze opdrachtgever worden mensen in een programma van 6 + 20 weken gericht opgeleid tot Front-End Developer. Dat doen ze met behulp van de beste modules van derden uit de hele wereld. De opleiding bestaat uit drie onderdelen: craft, team en progress. Naast de hard-skills komen ook de soft-skills die een developer nodig heeft aan bod, zoals samenwerken, feedback geven en ontvangen, agile werken, scrum, etc. Ze leren mensen niet alleen programmeren, maar leiden ze echt op tot programmeur. Na een lesprogramma van zes weken gaan de studenten 20 weken aan de slag bij een opdrachtgever om praktijkervaring op te doen. Dit gebeurt onder remote begeleiding van zijn of haar eigen mentor, en van jou als Docent-Assistent!

 

Het doel van het bedrijf is om zoveel mogelijk mensen op te leiden tot programmeur. Zonder dat ze daar een vooropleiding of voorkennis voor nodig hebben! Voor de opleiding tot Front-End developer zoeken zij nu een Docent-Assistent (Dutch-speaking) die het leuk vindt om enthousiaste mensen op afstand te begeleiden in hun ontwikkeling tot Front-End Developer. Studeer jij nog? Heb jij een passie voor IT en wil je hier naast je studie graag in lesgeven? Dan is dit de functie voor jou!

 

Wat ga je doen als Docent-Assistent ICT?                                                                           

Je gaat assisteren met lesgeven aan een groep studenten (maximaal 25 personen) die met elkaar in een Slack-groep zitten waarbinnen ze vragen aan elkaar kunnen stellen als ze vastlopen of verdieping nodig hebben. Jij als Docent-Assistent kijkt mee in deze Slack-groep en biedt hulp wanneer de studenten de problemen niet zelf op kunnen lossen. Gedurende de eerste zes weken van de opleiding krijgen de studenten iedere dag van 09.00 uur – 10.00 uur live les via video-conferencing. Jij als Docent-Assistent bent hierbij ook aangesloten om vragen die tijdens het college ontstaan direct te beantwoorden via de chat.

 

Al jouw werkzaamheden zijn remote, je bent dus niet locatie gebonden. Ideaal om te combineren met je studie dus! In deze functie kan je vanaf elke plek werken. Er wordt van je verwacht dat je actief meedoet in de Slack-groep en dat je gemotiveerd bent om de studenten echt een stapje verder te helpen. Het is de ideale baan om met je studie of een andere baan te combineren, want al je werkzaamheden vinden online plaats via Slack! Wel ben je van harte welkom om bij hun op kantoor te komen werken.

 

Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je kennis te hebben van:

  • Html;
  • Css;
  • Javascript;
  • UX design;
  • React (is een pré).

 

Periode en arbeidsvoorwaarden

Deze vacature start per direct en loopt voor de periode van 6 maanden. De werkdagen zijn van 09:00-18.00 uur. Er wordt van je verwacht dat je minimaal 2 dagen per week wil werken. Dit is flexibel in te delen. Je zal minimaal € 8,35 bruto per uur verdienen. Dit is exclusief 22% aan reserveringen die je opbouwt als je via StudiJob werkt. Als je via Studijob werkt, kom je in aanmerking voor gratis trainingen, workshops en coaching via Studijob.

 

Geïnteresseerd?

Ben jij per direct beschikbaar en wil jij meewerken aan een StartUp geheel gericht op programmeren? Heb je een hart voor IT en ben je klaar om je kennis toe te passen? Dan ben jij waar wij naar op zoek zijn! Je kan solliciteren door je CV en motivatie naar Dorrit@Studijob.nl mailen. En voor meer informatie kan je contact met ons opnemen op nummer 020-535 3475. Wil je per direct je interesse aan ons laten weten?