Zomerkracht Studentzaken (40u per week)

Voor een grote onderwijsinstelling in Amsterdam is StudiJob per 19 augustus op zoek naar uitzendkrachten voor de vacature van:

Medewerker Studentzaken (40u per week)

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar uitzendkrachten die ter ondersteuning van het huidige team aan de slag gaan bij het behandelen en verwerken van vragen en problemen bij de (her-)inschrijvingen voor het nieuwe collegejaar.

Voor deze grote organisatie ben jij het eerste aanspreekpunt en krijg je te maken met alle lagen van deze onderwijsinstelling. Het is jouw taak om studenten zo goed mogelijk te helpen, zonder daarbij de regels omtrent de inschrijving uit het oog te verliezen. Je krijgt te maken met vragen over o.a. toelatingseisen, lotingprocedures, en het regelen van betalingen. Niet alles valt direct te beantwoorden; op dergelijke momenten zoek je contact met de juiste medewerker. Tijdens de piekperiode staat de staat de telefoon roodgloeiend en is het van belang dat jij het hoofd koel houdt en de juiste prioriteiten stelt.

Wat ga ja doen?
Het werk bestaat voornamelijk uit het te woord staan van studenten en het beantwoorden van vragen via de mail. Daarnaast zal een deel van het team vanaf 1 september achter de onderwijsbalie, van verschillende locaties verspreid over Amsterdam, de studenten te woord staan.

Functie-eisen:

  • Affiniteit met geautomatiseerde systemen, ervaring met Topdesk en SIS een pré;
  • Stressbestendigheid;
  • Snel kunnen oppakken van de werkzaamheden;
  • Dienstverlenend en klantgericht;
  • Een gezonde teamgeest;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Zeer goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Periode:
Voor de start per 19 augustus zijn we op zoek naar 6 kandidaten. De looptijd is van 19 augustus tot begin oktober. In augustus is het heel fijn als je fulltime kan werken. Per september ga je dan fulltime

Werkdagen en -tijden:
Maandag t/m vrijdag van 08.45-17.15 uur (inclusief 30 minuten pauze).
Gedurende deze periode is het van belang dat je geen lange periode met vakantie bent, in verband met de piekdrukte in de zomer. Een korte vakantie is in overleg bespreekbaar.

Interesse?
Lijkt het jou leuk om in een gezellig team nieuwe studenten met hun eerste stappen te helpen?

Solliciteer dan door je cv en motivatie te sturen naar Awi@StudiJob.nl
Voor vragen kan je bellen naar 020-535 3468.