Zomerkracht Medewerker Studentzaken (40u p/w)

Voor een grote onderwijsinstelling in Amsterdam is StudiJob op zoek naar een aantal kandidaten voor de functie:

Zomerkracht Medewerker Studentzaken (40u p/w)

Wie zoeken we?

Je gaat aan de slag, ter ondersteuning van het huidige team, met het behandelen en verwerken van vragen en problemen bij de (her-)inschrijvingen voor het nieuwe collegejaar.
Voor deze grote organisatie ben jij het eerste aanspreekpunt en krijg je te maken met alle lagen van deze onderwijsinstelling. Het is jouw taak om studenten zo goed mogelijk te helpen, zonder daarbij de regels omtrent de inschrijving uit het oog te verliezen. Je krijgt te maken met vragen over o.a. toelatingseisen, selectieprocedures, en het regelen van betalingen. Niet alles valt direct te beantwoorden; op dergelijke momenten zoek je contact met de juiste medewerker. Tijdens de piekperiode staat de staat de telefoon roodgloeiend en is het van belang dat jij het hoofd koel houdt en de juiste prioriteiten stelt. Samen met de je collega’s vorm je een hecht team waarbij een goede samenwerking cruciaal is.

Wat ga je doen?

Het werk bestaat voornamelijk uit het telefonisch te woord staan van studenten en het beantwoorden van vragen via de mail. Jij bent het eerste aanspreekpunt als mensen bellen met vragen, dus het is belangrijk dat je hen zo goed mogelijk op weg kan helpen.
Gaandeweg leer je steeds meer over alle regels en procedures, waardoor je mensen zo goed mogelijk kan helpen.
Een deel van het team zal daarnaast vanaf 1 september achter de onderwijsbalie van de verschillende locaties verspreid door Amsterdam de studenten te woord staan.

Functie-eisen:

  • Affiniteit met geautomatiseerde systemen, ervaring met Topdesk en SIS een pré;
  • Stressbestendigheid;
  • Snel kunnen oppakken van de werkzaamheden;
  • Dienstverlenend en klantgericht;
  • Een gezonde teamgeest;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Zeer goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Periode:

Op 15 april start er een team van drie StudiJobbers. Na een stoomcursus ga je met dit team de hele periode nauw samenwerken. Idealiter ben je beschikbaar tot begin oktober 2019.
Werkdagen en -tijden:
Maandag t/m vrijdag van 08.45-17.15 uur (inclusief 30 minuten pauze).
Gedurende deze periode is het van belang dat je geen lange periode met vakantie bent, in verband met de piekdrukte in de zomer. Een korte vakantie is in overleg bespreekbaar (max. 1 week).

Interesse?

Lijkt het jou leuk om in een gezellig team nieuwe studenten met hun eerste stappen te helpen? Solliciteer dan door je cv en motivatie te sturen naar Gijs@StudiJob.nl.
Voor vragen kan je bellen naar 020-535 3462.