Enthousiaste UvA-Studenten voor Voorlichtingsevenementen

Voor de UvA is StudiJob op zoek naar:

Enthousiaste UvA-Studenten voor Voorlichtingsevenementen

Ben jij een enthousiaste UvA-student en flexibel inzetbaar?
Vind je het leuk om aankomende studenten wegwijs te maken op voorlichtingsdagen?
Kom dan in de vaste pool van de Universiteit van Amsterdam om meerdere keren per jaar te werken tijdens voorlichtingsevenementen!

Tijdens deze evenementen zijn er diverse taken, denk bijvoorbeeld aan: informatiebalies bemannen, bezoekers de weg wijzen, en op- en afbouwen van de locatie. Ondertussen knoop je een gesprek aan met de scholier en vertel je enthousiast over je eigen ervaringen aan de UvA en het studiekeuzeproces dat je zelf hebt doorlopen!

Op deze evenementen ben jij het visitekaartje van de UvA. Je informeert en begeleidt bezoekers op een enthousiaste en proactieve manier. En wie kan dat nou beter dan de UvA-student zelf?

Dus ben jij:

  • UvA-student;
  • Representatief en enthousiast;
  • Communicatief vaardig;
  • Behulpzaam;
  • Proactief;
  • Een aantal keer per jaar flexibel inzetbaar, met name op zaterdagen?

Dan zoeken we jou!

Wat staat daar tegenover?
Een uurloon van €10,77 – na 20:00 uur en op zaterdagen heb je daarbovenop recht op een toeslag, je krijgt dan 140% uitbetaald!

Wat vragen we?
Om in aanmerking te komen voor de pool zal je eerst een kennismakingsgesprek voeren bij StudiJob. Daarnaast is er een trainingsmoment (+-2,5 uur) waarin je uitleg krijgt over jouw rol bij de UvA-evenementen en kennis kan maken met de andere pool-leden.

Hoe kan je in aanmerking komen voor deze pool? Meld je aan via deze link en stuur je CV, begeleid met een korte motivatie naar Colla@StudiJob.nl. Verwerk in deze tekst ook hoe je zelf tot je studiekeuze bent gekomen.

Na het ontvangen van jouw sollicitatie volgt er een intakegesprek bij StudiJob. Bel voor eventuele vragen naar 020-535 3468.