Vakinhoudelijke Student-Assistenten FEB (4-19u per week)

Wil jij komend collegejaar als student-assistent bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de slag? StudiJob is op zoek naar:

Vakinhoudelijke Student-Assistenten (4-19u per week)

Als student-assistent lever je een bijdrage aan jouw opleiding. Zo ondersteun je o.a. met het nakijken van tentamens, zorg je voor innovatie in het onderwijsmateriaal en/of zorg je voor een goed gestructureerde Canvas-pagina.

Een mooie kans om je opgedane kennis in de praktijk te brengen en aan je cv te bouwen! Je werkt tussen de 4-19 uur per week, waarbij je werktijden in overleg flexibel in te delen zijn. Ideaal te combineren met je studie dus!

Welke vakgebieden?

Op dit moment zijn we voor de volgende secties op zoek naar kandidaten.

  • Entrepreneurship & Innovation
  • Intern. Strategy and Marketing
  • Accountancy & Control
  • Leadership & Management
  • Real Estate Finance
  • Operations Management

Om in aanmerking te komen voor deze functies is een inschrijving aan een universitaire instelling verplicht. Daarnaast dien je minimaal in het bezit te zijn van een propedeuse in de richting van Economie en Bedrijfskunde.

Volg jij een opleiding waarbij je te maken  hebt met één of meer van de genoemde vakgebieden en zoek je een leuke inhoudelijke functie? Neem dan contact op met Gijs@StudiJob.nl voor meer informatie! Ik ga graag het gesprek met je aan en samen kijken we naar een functie die aansluit bij jouw opgedane kennis.

Snel en makkelijk in contact komen? Stuur dan een Whatsapp-bericht naar 06 149 676 79 (alleen voor WhatsApp-berichten).