Loopbaanontwikkeling aan de hand van de LINC-test | StudiJob
Terug naar alle trainingen

Kickstart je loopbaan

  • 12 november 2020
  • 09:30 - 12:00
  • Online via ZOOM

Over de training

Papiertje in de pocket en dan? De struggle is real. Wat ga jij doen zodra je bent afgestudeerd? Ga je verder studeren of werken? En waar wil je komen te werken? Met deze workshop kom je op jouw juiste spoor voor een goede start! Je begint met een LINC-test om jouw interesses, competenties, kennis en vaardigheden in kaart te brengen. Voor het duwtje in de goede richting. Dan gaan we kijken waar jij op je plek bent. Let’s go!

Pssst… wist je dat je als uitzendkracht van StudiJob de cursus gratis volgt? Dus hop, meld je aan!

Dit ga je doen: LINC-test

Je begint de training met de LINC-test, dit is een interesse- en competentietest gebaseerd op de menstypen van de Amerikaanse psycholoog John Holland. De uitslag wordt met je besproken en je krijgt een voorbereidingsopdracht voor de training. Oeps, toch nog huiswerk! Je dacht natuurlijk dat je er van af was, sorry! ūüėČ

Je krijgt loopbaanadvies

Welke opties heb je met jouw opleiding? Waar kun je terecht en waar doe je ervaring op om je uiteindelijke droombaan te bereiken? Tijdens de training geef je je loopbaan een kickstart door je carrièremogelijkheden in kaart te brengen en jouw mogelijkheden te onderzoeken. Leer keuzes maken en welke stappen nodig zijn om je doelen te halen.

Programma van deze training

Na de trainingsdag krijg je 2 relevante beroepskeuzes aangereikt op de arbeidsmarkt.  Ook krijg je een overzicht van mogelijke hindernissen en hulpbronnen die jou hierbij kunnen helpen. En daarnaast krijg je ook een overzicht van organisaties die je kan benaderen en waar je misschien wel kan werken.

Bereikbaarheid

De training vindt online plaats via ZOOM. Easy peasy!

Lijkt deze training je wel wat? Meld je aan!

Afgestudeerd en kan jij wel wat hulp gebruiken om je droombaan te vinden? Via de training loopbaanontwikkeling krijg jij passende mogelijkheden aangereikt. Pak ze aan! Iets voor jou? Meld je aan voor 29 oktober!

Contact

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

E-mail Bellen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×