Loopbaanontwikkeling aan de hand van de LINC-test | StudiJob
Terug naar alle trainingen

Kickstart je loopbaan

  • 12 september 2023
  • 14:30 - 17:00
  • Sarphatistraat 41, Amsterdam

Over de training

Ben je bezig met de overgang van studeren naar werken en vind je het lastig om de juiste carrièrekeuze te maken? Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen! De huidige arbeidsmarkt biedt zoveel mogelijkheden dat het moeilijk kan zijn om een plan te maken. Maar met onze training krijg jij de tools om jouw kick te vinden en ga je naar huis met een concreet actieplan.

Tijdens deze training zul je meer terug refereren naar “Kick”, omdat we geloven dat tijdens de training jouw persoonlijke kick naar voren zal komen. Het is onze missie om plezier en interesse bij jou op te wekken, zodat je gemotiveerd en enthousiast aan de slag kunt gaan met je loopbaan!

Pssst… wist je dat je als uitzendkracht van StudiJob de cursus gratis volgt? Dus hop, meld je aan!

Dit ga je doen: LINC-test

Je begint de training met de LINC-test, dit is een interesse- en competentietest gebaseerd op de menstypen van de Amerikaanse psycholoog John Holland. De uitslag wordt met je besproken en je krijgt een voorbereidingsopdracht voor de training. Oeps, toch nog huiswerk! Je dacht natuurlijk dat je er van af was, sorry! 😉

Je krijgt loopbaanadvies

Welke opties heb je met jouw opleiding? Waar kun je terecht en waar doe je ervaring op om je uiteindelijke droombaan te bereiken? Tijdens de training geef je je loopbaan een kickstart door je carrièremogelijkheden in kaart te brengen en jouw mogelijkheden te onderzoeken. Leer keuzes maken en welke stappen nodig zijn om je doelen te halen.

Programma van deze training

Na de training zal de trainer een persoonlijk coachgesprek van 40 minuten met jou inplannen, binnen twee weken na de training. Hierdoor krijg je nog meer individuele ondersteuning om jouw carrière op de juiste koers te houden.

Bereikbaarheid

De training vindt plaats in De Waterheuvel. Adres: Sarphatistraat 41, 1018 EW in Amsterdam. Op nog geen 2 minuutjes lopen van het metrostation op Weesperplein.

Lijkt deze training je wel wat? Meld je aan!

Via de training kickstart je loopbaan krijg jij passende mogelijkheden aangereikt. Pak ze aan! Iets voor jou? Meld je aan!

Contact

Hi. Ik ben Ramona. Heb je vragen over deze job? Neem dan contact met mij op!

E-mail Bellen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×