Trainee Business Controller (38u per week)

Na jarenlang hard studeren is het eindelijk zover! Je bent afgestudeerd en verlaat de vertrouwde omgeving van de universiteit. Of toch niet en ben jij onze nieuwe Trainee Business Controller?

Voor de Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en Amsterdam UMC, locatie AMC, is StudiJob op zoek naar een talentvolle:


Trainee Business Controller

 

Hoe ziet jouw programma als Trainee Business Controller eruit?

Jouw dagelijkse werkzaamheden verricht je op één van de financiële afdelingen van de verschillende divisies van Amsterdam UMC en de faculteiten of stafdiensten van de onderwijsinstellingen.
Daarnaast werk je onder meer zelfstandig aan diverse projectopdrachten binnen één van de drie instellingen.
Een belangrijk onderdeel van dit trainingsprogramma is de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. In dit persoonlijke ontwikkelingstraject zal de nadruk liggen op de ontwikkeling van jouw competenties en vaardigheden. Idee hierachter is dat je de opgedane kennis in de praktijk gaat toepassen in jouw dagelijkse leven op zowel professioneel als persoonlijk niveau.
De inhoud van het volledige trainingsprogramma is afhankelijk van je specifieke vooropleiding en de opdrachten waarmee je op dat moment bezig bent.


Vakinhoudelijk

Gedurende het 3-jarige traject voer je werkzaamheden uit langs de lijn van analyseren, ontwerpen en besturen. In deze drie jaar krijg je een kijkje in de keuken bij ieder van deze drie instellingen. Vakinhoudelijk kom je in ieder geval in aanraking met accounting, financiële rapportages, budgetteren, contractactiviteiten en managementinformatie. Daarnaast verwerf je competenties op het gebied van managementadvisering en managementcontrol. In jaar één zal vooral een beroep worden gedaan op je analytische vaardigheden.


Hoe zien de werkzaamheden van een Trainee Business Controller eruit?

Voorbeelden van werkzaamheden en de eerder genoemde projecten zijn:
– Hoeveel geld besteden we voor bepaalde patiëntengroepen aan lab- en radiologie aanvragen? Kunnen en willen we dat verlagen?
– Welke kosten worden gemaakt bij het geven van onderwijs? Hoe beïnvloedt het aantal studenten deze kosten?
– Hoe maak je een begroting voor een divisie / faculteit? Waar zitten de risico’s en hoe zorg je voor een goede monitoring tijdens het jaar?
– Welke stuurinformatie hebben de mensen in de organisatie nodig? Hoe kan jij hieraan bijdragen?


Hoe ziet jouw profiel als Trainee Business Controller eruit?

Voor dit traineeship zijn wij op zoek naar enthousiaste, afgestudeerde WO’ers met ambitie op het gebied van Financieel Management & Control. Affiniteit met werk in de publieke sector is van belang, met name onderwijs en zorg. Om in aanmerking te kunnen komen voor een plek in dit traineeship dien je een relevante masteropleiding te hebben gevolgd in de richting van:

-Accountancy & Control (MSc);
-Business Economics (MSc).

Wat bieden we jou?

Wij vragen veel én daar staat uiteraard wat tegenover. Zo biedt dit traineeship een 3-jarig contract bij aanvang. Jouw salaris zal conform de CAO voor Universiteiten worden bepaald en dit salaris evolueert zich verder gedurende jouw trainingstraject. Het salaris zal maximaal uitkomen op €3369,-
Verder bieden we jou de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en workshop die aansluiten bij jouw specifieke behoefte en wensen op een bepaald moment. In overleg met jouw personal coach en begeleider op de vloer wordt er een opmaat programma samengesteld.

Heb je maximaal twee jaar werkervaring, een relevante studie afgerond en heb je de ambitie om werken en leren te combineren? Stuur dan zo spoedig mogelijk je cv en motivatiebrief naar Milan Bilík via: Milan@studijob.nl Voor vragen kun je contact opnemen via 020-535 34 61.