Student-Assistenten Entrepreneurship and Innovation (4-12u pw)

Voor de Faculteit Economie en Business (FEB) aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) is StudiJob op zoek naar:


Student-Assistenten Entrepreneurship and Innovation (4-12u pw)

Als Student-Assistent voor de afdeling Entrepreneurship & Innovation zal je aan de slag gaan ter ondersteuning van het onderwijs. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van de lesstof, het nakijken van tentamens en opdrachten en het organiseren van evenementen voor verschillende vakken. Tevens zal je een bijdrage leveren aan de vernieuwing van de vakken en de lesstof.

 

In de functie van Student-Assistent lever je een belangrijke bijdrage aan het onderwijs binnen de FEB. Een uitgelezen kans voor studenten die affiniteit hebben met de onderwerpen Entrepreneurship and Innovation en die het leuk vinden om iets te kunnen betekenen voor het onderwijs binnen de UvA!

 

Het ideale profiel van de Student-Assistenten Entrepreneurship and Innovation

Bij voorkeur:

  • Heb je affiniteit met Entrepreneurship and Innovation;
  • Zit organiseren bij jou in het bloed;
  • Ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat;
  • Kun je goed zelfstandig werken.

 

De afdeling waar je als Student-Assistent Entrepreneurship and Innovation komt te werken

Entrepreneurship & Innovation is een van de acht tracks binnen de Master Business Administration. Deze track richt zich –zoals de titel al doet vermoeden- onder andere op werelds meest innovatieve bedrijven zoals Apple en Tesla. Daarnaast ligt de focus op start-ups en scale-ups. Voor meer informatie over de track  verwijzen we je graag naar: https://abs.uva.nl/content/masters/business-administration/study-programme/entrepreneurship-and-innovation-track/entrepreneurship-and-innovation-track.html

Voor deze track zoeken we verschillende Student-Assistenten die ondersteuning bieden bij verschillende vakken.  Het aantal uur dat je aan de slag gaat als Student-Assistent varieert tussen  de 4, 8 en 12 uur. Het is mogelijk om meerdere Student-Assistent functies te combineren!

Salaris en periode

Ook de periodes voor de functies verschillen. Je zal op zijn vroegst in augustus beginnen en de laatste vacature loopt tot maart. Per 15 juni tot 30 september 2019.
Salaris is conform de CAO HBO en bedraagt minimaal €14,09 bruto per uur. Daarnaast bouw je 22%  aan reserveringen op als zijnde verlof. Tevens heb je de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan trainingen, workshop en individuele coachingstrajecten via StudiJob!

Ben jij per direct beschikbaar tot aan september en heb jij affiniteit met de werkzaamheden?

Stuur dan jouw CV en motivatie naar Myrthe@StudiJob.nl

Voor meer informatie mag je ook bellen naar 020 – 535 3467.

Wil jij jouw interesse al direct kenbaar maken, stuur dan een Whatsapp-bericht naar 06 149 676 79 (alleen voor WhatsApp-berichten)