Student-Assistenten Auteursrechten controle (8-16u per week)

Voor de faculteit der Rechtsgeleerdheid van de UvA is StudiJob op zoek naar:

Student-Assistenten Auteursrechten controle (8-16u per week)

In juli 2019 zal in de Canvas digitale leeromgeving door de stichting UvO een controle worden uitgevoerd op schendingen van de auteursrechten regelingen. Vooraf hieraan wordt op de faculteit een eigen controle van Canvas uitgevoerd. Voor de faculteit der Rechtsgeleerdheid zoekt StudiJob naar een aantal student-assistenten auteursrechten controle om de docenten te ondersteunen met het nalopen van alle bestanden en zo mogelijk aanpassen ervan vooraf aan de controle van stichting UvO.

Welke taken ga je uitvoeren als student assistent auteursrechten controle?

In Canvas zijn heel verschillende soorten bestanden opgenomen, die moeten worden nagelopen op mogelijke overtredingen van de auteursrechten regelingen. Die kunnen bestaan uit te grote overnames (boeken, artikelen), het ontbreken van volledige en correcte bronvermeldingen en het opnemen van illustraties met alleen een decoratief doel. Als student-assistent controleer je alle bestanden van cursussen op mogelijke overtredingen, geef je de resultaten door aan de docent en pas je in overleg met de docent de bestanden aan. Dit doe je vanuit het enthousiaste en gemotiveerde projectteam op de faculteit in direct contact met de docenten.

Wat vragen we?

We zijn op zoek naar gemotiveerde student-assistenten, die per direct beschikbaar zijn tot juni voor 8 tot 16 uur in de week. De uren kunnen verspreid worden over de hele week. Onze ideale kandidaat beschikt over de volgende vaardigheden en kwaliteiten:

  • Bij voorkeur studerend op de faculteit zelf;
  • Student (bij voorkeur 3e jaars bachelor of master);
  • Ervaring met Microsoft-Office;
  • Handig met het aanleren van softwareprogramma’s;
  • Goede Engelse taalvaardigheid;
  • Nauwkeurig en zorgvuldig;
  • Sociaal en communicatief vaardig;
  • Klantgericht.

Wat bieden we jou?

Wij vragen het nodige én daar staat uiteraard wat tegenover. In deze functie heb je direct contact met docenten en ondersteun je hen door hen relatief vervelend werk uit handen te nemen. Het salaris zal conform de CAO voor Universiteiten worden bepaald en dit salaris wordt hoger naarmate je meer studiepunten hebt behaald. Het salaris zal maximaal uitkomen op €15,01 bruto per uur.Het werk begint met een training om thuis te raken in de auteursrechten regelingen en de controle van bestanden in Canvas.

Naast deze training is het als werknemer bij StudiJob mogelijk om vrijblijvend deel te nemen aan verschillende cursussen en trainingen. Deze staan weergegeven op onze website.Ben jij 8-16 uur p/w beschikbaar (flexibel in te delen van maandag tot en met vrijdag) om te werken als Student-Assistent en heb jij affiniteit met onderwijs en de digitale leeromgeving? Neem dan contact op met Myrthe via 020 – 535 3467 of mail naar: Myrthe@StudiJob.nl