Student-assistent MScBA programma management (16-19u per week)

Voor de Universiteit van Amsterdam op de faculteit Economie & Bedrijfskunde is StudiJob per direct op zoek naar een :

 

Student-assistent MScBA programma management (16-19u per week)

 

Wat ga doen als Student-assistent MScBA programma management?

– Administratieve en logistieke ondersteuning bij diverse werkzaamheden van het MScBA programma management

– Ondersteuning bij de organisatie van verschillende grote evenementen zoals de buluitreiking, UvA in Carré en de Kick-off dagen

– Meehelpen aan communicatie naar studenten, zoals beantwoorden programma gerelateerde vragen en verzoeken van studenten via mail en canvas, maar ook ondersteuning bij informatievoorziening naar studenten.

– Items en input verzamelen voor de nieuwsbrief en het opstellen en verzenden van deze nieuwsbrief die maandelijks naar MScBA studenten wordt verstuurd

 

Wat is het ideale profiel van een Student-assistent MScBA programma management?

Allereerst is het van belang dat je van nu t/m eind mei volledig beschikbaar bent en dan met name in de maand januari, februari en maart. Je bent een organisatietalent met uitstekende communicatieve vaardigheden die zowel goed in teamverband als zelfstanding kan werken. Ook hou je van aanpakken, kun je goed je weg vinden in een complexe omgeving en leer je snel. Je ben accuraat, flexibel, stressbestendig en je hebt er geen problemen mee om langer te werken bij piekdrukte tijdens evenementen.

Daarnaast ben jij

– Bachelorstudent die minimaal 120 EC heeft behaald en/of masterstudent

– Minimaal een jaar ingeschreven als student en 2-3 dagen beschikbaar per week.

– Vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

– Goede vaardigheden met MS-office pakket

 

Classificatie en periode

De looptijd is onbekend. Je bruto uurloon is exclusief 22% aan reserveringen die je zal opbouwen bovenop je brutoloon. Bovendien kom je als je via StudiJob werkt in aanmerking voor gratis trainingen, workshops en coaching!

 

 

Geïnteresseerd?
Ben je direct beschikbaar en voel je je thuis in de Universiteit omgeving? Wil je bijdragen aan de FEB? Heb je een hart voor organisatie en communicatie en ben je klaar om je kennis toe te passen? Dan ben jij waar wij naar op zoek zijn!

 

Je kan solliciteren door je CV en motivatie naar Dorrit@Studijob.nl mailen. En voor meer informatie kan je contact met ons opnemen op nummer 020-535 3475. Wil je per direct je interesse aan ons laten weten?