Student Assistent ICT Services (16u p/w)

De afdeling ICT Services van de Universiteit van Amsterdam is op zoek naar een:

Student Assistent (16u p/w)

Wat ga je doen?

Bij de afdeling ICT Services ga je samenwerken met het functioneel beheer van Canvas. Je gaat aan de slag met nieuwe functionaliteiten die vanuit Canvas worden aangeboden of die door het projectteam ontwikkeld zijn. Deze nieuwe functionaliteiten moeten getest en beschreven worden (in het Nederlands en Engels), zodat het voor de gebruiker mogelijk wordt om er mee te werken.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat is een UvA student die snel thuis is in het gebruik van nieuwe software en met voorkeur ervaring heeft met het programma Canvas. Daarnaast is het van belang dat je secuur en gestructureerd kunt werken. Goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk voor het werken in teamverband en didactische ervaring is een pré.

Looptijd

Het project start in de komende projectfase en zal duren t/m eind juni 2019. Je zal twee dagen per week werkzaam zijn. Als Student Assistent verdien je tussen de €13,14 en €15,32 bruto per uur. Dit is afhankelijk van het aantal studiepunten die je hebt behaald. Hier komt nog 22% aan reserveringen bovenop. Daarnaast kan je bij StudiJob kosteloos trainingen volgen.

Ben jij wie we zoeken?

Ben jij de ideale kandidaat voor deze functie? Solliciteer dan direct door je cv en motivatie te sturen naar colla@studijob.nl. Voor aanvullende vragen kun je ook bellen naar 0205353462.