Student-Assistent Grip op Werkdruk (8-16u p/w)

Voor een grote onderwijsinstelling is StudiJob per direct op zoek naar een:

Student-Assistent Grip op Werkdruk (8-16u p/w)

Het project:

Help jij de UvA om meer inzicht te krijgen in de oorzaken van (te hoge) werkdruk en hier structureel aandacht voor te vragen? Het UvA-brede programma Grip op werkdruk is op zoek naar een student-assistent.
Het programma Grip op werkdruk bestaat uit vier actielijnen die ieder een werkplan hebben om de problematiek van te hoge werkdruk bij wetenschappelijk en ondersteunend personeel aan te pakken. Actielijn 3 van die programma, ‘De kracht van eenvoud’, voert onderzoek uit naar de mogelijkheden om onze administratieve lasten en controledruk naar beneden te brengen.

Wie zoeken wij?

We zoeken een proactieve en zelfredzame student-assistent om dit onderzoek en de uitwerking daarvan te ondersteunen.

Je zult onder andere onderzoek verrichten naar:

  • Regelgeving op het gebied van administratieve processen, zowel binnen de UvA als op landelijk niveau;
  • Hoe administratieve processen zijn ingericht op verschillende plekken binnen de UvA;
  • ‘Best practices’ binnen de UvA: manieren om de administratieve lasten en controledruk naar beneden te brengen.

Dit doe je met name middels desk research en het afnemen van interviews met wetenschappelijk en ondersteunend personeel van de UvA.

Periode en inschaling:

Start per direct voor 8-16 uur per week tot in elk geval 1 mei 2019. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden. Voor deze functie kom je alleen in aanmerking als je een geldige inschrijving aan de UvA hebt. Het loon is conform de cao voor Nederlandse Universiteiten en hangt samen met het aantal studiepunten dat je hebt verzameld. De werkdagen zijn in overleg flexibel in te delen.

Ben jij wie we zoeken?

Ben jij in staat om zelfstandig een onderzoek op te zetten en lijkt het jou leuk om op deze manier een bijdrage te leveren aan de werkomstandigheden binnen de UvA? Dan ben jij wie we zoeken!
Solliciteer direct door je cv en motivatie te mailen naar Gijs@StudiJob.nl. De opdrachtgever is per direct op zoek, dus wees er snel bij!