Student Assistent Financiële Projectadministratie (8-16u p/w)

Voor een groot project van een onderwijsinstelling en een museum is StudiJob per direct op zoek naar een:

Student Assistent Financiële Projectadministratie (8-16u p/w)

Waar gaat het project over?

Je gaat ondersteunen in het CEMEC-project (Connecting Early Medieval European Collections). Dit wordt vanuit de EU gefinancierd en heeft als doel om musea en technologische partijen effectief samen te laten werken.
Omdat het project op basis van subsidies wordt aangestuurd is het belangrijk dat alle uitgaven goed worden bijgehouden. Dit moet volgens EU-richtlijnen gebeuren ter voorbereiding op een accountantscontrole.
De opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste student-assistent die hem kan ondersteunen om alle gegevens te verzamelen en optimaal voor de controle voor te bereiden.

Wat ga je doen als Student Assistent Financiële Projectadministratie?

De werkzaamheden bestaan uit het controleren, administreren en verzamelen van ‘supporting documents’ t.a.v. uitgaven van Europese partnerinstellingen van het project (betreft musea en IT-bedrijven in Nederland, Ierland, Duitsland, Hongarije, Italië, Spanje en Griekenland) volgens de richtlijnen van de Europese Unie (de subsidiegever van het project) en het voorbereiden van deze stukken t.b.v. een accountantscontrole. De werkzaamheden worden begeleid door collega’s van de financiële administratie/controlling en de projectleider.

Wie zoeken we?

Onze ideale kandidaat beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Gevorderde student in de richting Economie/Accountancy of Bedrijfskunde;
  • Nauwkeurig, doortastend en zelfstandig;
  • Gevoel voor talen/internationaal werken/EU projecten;
  • Communicatief vaardig;
  • Enthousiast om ervaring op te doen in deze sector.

Periode en inschaling:

Start is per direct tot en met 31 oktober 2019. In de beginperiode is het de wens dat je 2 tot 3 dagen per week aan de slag gaat. Na de zomerstop zal je gemiddeld 1 dag per week werkzaam zijn. De werkdagen zijn in overleg flexibel in te delen.
De inschaling is op basis van de cao voor Nederlandse Universiteiten waarbij de hoogte van het uurloon afhankelijk is van de fase in je studie of het aantal behaalde studiepunten.

Interesse?

Ben jij cijfermatig sterk en geordend en lijkt het je leuk om ervaring op te doen in een dergelijk project? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te mailen naar Gijs@StudiJob.nl. Voor vragen, bel gerust naar 020-5353462.