Relations Manager Chemistry (16-24u per week)

Heb jij een chemische achtergrond en bouw jij in deze wereld graag een mooi netwerk op? Ben jij communicatief sterk en voel jij je thuis in het laboratorium? Een innovatieve startup op Amsterdam Science Park is per augustus op zoek naar een:

Relations Manager (16 – 24u per week)

 

Waar kom je te werken als Relations Manager?

Onze opdrachtgever is een klein bedrijf dat hoogwaardig technisch advies biedt voor chemische aanvragen van diverse startups, onderwijs-, zorginstellingen en bedrijven. De dienstverlening bestaat uit het aanbieden van technische middelen en laboratoriumruimtes die nodig zijn om de uitvoering van vooruitstrevend onderzoek mogelijk te maken. De opdrachtgever is op zoek naar een student of starter die kennis heeft van de chemische wereld. Jij krijgt de verantwoordelijkheid over de communicatie en het relatiebeheer met alle klanten.

Wil jij meer kennis opdoen over gespecialiseerde apparatuur en helder contact onderhouden met de opdrachtgevers van dit bedrijf? Als Relations Manager kom je te werken in een prettig kantoor op het Amsterdam Science Park omringd door allerlei andere levendige en dynamische bedrijven die zich bezighouden met onderzoek en educatie. Een uitgelezen kans dus om een mooi netwerk op te bouwen binnen de chemische sector!

Wat zijn de werkzaamheden van een Relations Manager?

Tijdens een werkdag onderhoud jij verschillende communicatie met opdrachtgevers. Zo beantwoord jij verschillende vragen en zorg je ervoor dat organisaties worden gekoppeld aan de juiste faciliteiten en/of expertise. In deze functie schakel jij dus veel met de universiteit en professoren. En zorg jij dus voor de juiste match! Opdrachtgevers nemen voornamelijk contact met je op per e-mail. Soms kan het zijn dat een opdrachtgever belt. Indien er tijd over is, mag jij je ook bezig houden met het uitbreiden van het klantenbestand. Dit kan bijvoorbeeld door middel van social media en/of marktonderzoek.

Welk profiel heeft de ideale Relations Manager?

– Je volgt een PhD in de richting van Scheikunde of bent in de afrondende fase van een Master Scheikunde.
– Je kent het reilen en zeilen van het laboratorium;
– Je hebt een sterke en open manier van communiceren;
– Je bent klantgericht en hebt commercieel inzicht;
– Jouw omgeving noemt jouw vriendelijk en flexibel.

Voor welke periode?

De vacature start per augustus en loopt tot eind december. De werkdagen zijn naar eigen wensen flexibel in te delen. Bij wederzijdse tevredenheid is er kans op een verlenging van 32 tot 40 uur per week.

Voor welke arbeidsvoorwaarden kom jij in aanmerking?

Als Relations Manager zijn er een aantal belangrijke arbeidsvoorwaarden van toepassing. Zo kom je in aanmerking voor een bruto maandsalaris tussen de €2300 en €3200 (op basis van een 38-urige werkweek). Dit is afhankelijk van jouw studieachtergrond. Daarnaast bouw je bovenop jouw brutoloon ca. 22% aan reserveringen op. Verder heb je de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het succes van dit bedrijf en kom je te werken in een leerzame werkomgeving! Bovendien kom je, via StudiJob, in aanmerking voor kosteloze scholing en interessante trainingen.
Ben jij diegene dit bedrijf draaiende wil houden en ben je 24 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar Dorrit Reeskamp: Dorrit@studijob.nl.

Vragen over de functie of meer weten? Bel dan met Dorrit via 020 535 3475 of stuur een WhatsApp bericht naar: 06-45140759 (alleen voor WhatsApp-berichten).

We are hiring - Relations Manager Chemistry