Projectmedewerker (16u per week)

Voor een levendige en groeiende Tech startup in het centrum van Amsterdam is StudiJob per direct op zoek naar een

 

Projectmedewerker (16u per week)

 

Waar kom je te werken als Projectmedewerker?

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in Data Consultancy en Business Intelligence, is hard aan de weg aan het timmeren, bestaat ongeveer 1,5 jaar en kan jouw hulp goed gebruiken. Wat doet deze organisaties precies? Organisaties beschikken over – bewust of onbewust – een hoop nuttige data. Met alle data voorhanden is het een uitdaging om hier de juiste informatie uit te halen en op basis daarvan beslissingen te nemen. Met de tool van de opdrachtgever worden verschillenden databronnen aan elkaar gekoppeld om hieruit vervolgens praktische inzichten te verwerven om het resultaat te verbeteren. Op dit moment zijn ze actief in de Horecabranche en Food Retail, maar willen graag uitbreiden. Help jij ze met het veroveren van andere markten?

 

Werken voor deze startup betekent dat je in een levendig en dynamisch team terecht komt met 6 collega’s. Iedereen binnen dit bedrijfje bruist van de energie, pakt werkzaamheden op en komt met nieuwe ideeën. Goede kans dat jij dus ook andere interessante werkzaamheden op gaat pakken, graag zelfs.

Wat zijn de werkzaamheden van een Projectmedewerker?

Met jouw organisatorische skills zorg je voor rust binnen het team en pak je verschillende taken op. Denk daarbij aan het contact met het development team in India en op de Filipijnen. Jij weet verschillende projecten in goede banen te leiden en weet ook met deze landen – ondanks de verschillen in bijvoorbeeld tijdzone – goed samen te werken. Daarnaast zie jij binnen het team andere mogelijkheden, trekt dat werk naar je toe en komt met nieuwe ideeën. Een proactieve houding en eigenaarschap staan hierbij centraal.

 

Welk profiel heeft een Projectmedewerker?

 

  • HBO/WO werk- en denkniveau,
  • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en krijgt energie van het je ergens in vastbijten;
  • Affiniteit met (Tech) startups is een pré;
  • Je hebt ervaring met het een project eigen te maken en houdt daarbij het einddoel voor ogen;
  • Enthousiast, leergierig en flexibel;
  • Je staat stevig in je schoenen en bent organisatorisch sterk;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Periode:

We zijn per direct op zoek naar kandidaten die minimaal 16 uur per week beschikbaar zijn. Werktijden zijn flexibel in te delen en aan te passen aan je studierooster. De functie is daardoor goed te combineren met je opleiding. De opdrachtgever is op zoek naar kandidaten die voor langere termijn beschikbaar zijn en eventueel zelfs binnen het bedrijf willen doorgroeien.

Bij StudiJob kom je in aanmerking voor de volgende arbeidsvoorwaarden:

Als Projectmedewerker zijn er een aantal belangrijke arbeidsvoorwaarden van toepassing. Zo kom je in aanmerking voor een bruto uurloon tussen de €12,00 en €14,00. Daarnaast bouw je bovenop jouw brutoloon ca. 22% aan reserveringen op. Verder heb je de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het succes van deze startup, kom je te werken in een werkomgeving waarin je veel kan leren en waarin veel mogelijk is! Bovendien kom je, via StudiJob, in aanmerking voor scholing en interessante trainingen.

 

Ben jij diegene die het verschil wil gaan maken binnen deze startup en ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar Myrthe Spoel: Myrthe@studijob.nl.

 

Vragen over de functie of meer weten? Bel dan met Myrthe via 020-5353467 of stuur een WhatsApp bericht naar: 06-45140759 (alleen voor WhatsApp-berichten)