Projectleider Blended Learning (32u per week)

Voor de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) van de Universiteit van Amsterdam zijn wij op zoek naar een

Projectleider Blended Learning (32u per week)

die innovatieprojecten op het gebied van online- en blended onderwijs kan begeleiden.

Waar kom jij te werken?

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) verzorgt voor ruim 7000 studenten onderwijs in Economie & Bedrijfskunde en heeft een internationaal karakter. Het Education Service Centre (ESC) draagt zorg voor de onderwijsondersteuning van de reguliere BSc en MSc programma’s van deze faculteit. Dit varieert van het werven en matchen van studenten tot en met het uitreiken van de diploma’s.
Binnen het ESC wordt gewerkt aan een verdere professionalisering van de onderwijsorganisatie, en de ondersteuning van de continue verbetering van de kwaliteit van het onderwijs. Het Centre for Blended Learning waar jij aan de slag zal gaan, maakt deel uit van één van de teams binnen het ESC, dat docenten ondersteunt in het innoveren van hun onderwijs.

En wat doe jij als Projectleider Blended Learning?

Jij vertolkt een leidinggevende functie in het initiëren, opzetten, coördineren en bewaken van de voortgang van de projecten rondom de Blended curricula. Hierbij is zeer veel ruimte voor zelfstandig initiatief. Natuurlijk hoort hier ook een adviserende en ondersteunende rol bij richting de docenten en ICTO-medewerkers. Zij zullen zelf aan de slag gaan met het maken van e-Learning modules, video’s en peer-feedback opdrachten, maar hebben hierin zeker in het begin nog de nodige ondersteuning bij nodig.

Verdere werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Opleidingsdirecteuren en docenten adviseren bij het ontwerp van blended curricula;
  • Ondersteuning door student-assistenten en ICTO- ondersteuners coördineren, zowel projectmatig als inhoudelijk;
  • Kwaliteitscontroles uitvoeren op eindproducten (vooral video en e-learing modules);
  • Zelfstandig evaluaties van projecten uitvoeren (kwalitatief en kwantitatief).

Herken jij jezelf ook nog eens in onderstaand profiel?

Jij bent een projectleider met een onderwijskundige achtergrond, die veel van de technologische ontwikkelingen op het gebied van Blended Learning weet en deze kennis toe kan passen. Daarnaast heb jij een voltooide universitaire masteropleiding, liefst met de specialisatie Instructional Design of Digital Media binnen de Onderwijskunde.
Verder ben jij:

  • Op de hoogte van een breed scala aan software/technologische mogelijkheden en toepassingen;
  • Op de hoogte van de didactische voor- en nadelen van online onderwijsvormen;
  • Vol passie over zowel technologie als universitair onderwijs en didactiek;
  • Proactief en stressbestendig en heb jij een goed aanpassingsvermogen;
  • Zelfstandig en kan jij goed overzicht houden en organiseren;
  • Uitstekend communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels.

Wat bieden wij jou als Projectleider Blended Learning?

Een uitdagende functie waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid wordt gewaardeerd en je veel autonomie hebt, binnen een mooie internationale werkomgeving in het hart van Amsterdam. Dit alles in een aanstelling voor 32 uur per week voor de periode van een jaar. In eerste aanleg zal je op basis van een uitzendovereenkomst werken. Als het wederzijds goed bevalt dan wordt dit omgezet in een aanstelling bij de Universiteit van Amsterdam zelf.
Daarnaast bieden wij een uurloon in schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten (minimaal €2934,- op basis van 38-urige werkweek). Dit is exclusief 22% aan reserveringen die je opbouwt als je via StudiJob werkt. Ook kom je in aanmerking voor gratis trainingen, workshops en coaching via Studijob.

Interesse?

Stuur dan zo spoedig mogelijk je cv en motivatiebrief naar Awi Groen via: Awi@studijob.nl Voor vragen kun je contact opnemen via 020-535 34 68.
Is je interesse gewekt maar twijfel je nog? Neem dan vooral contact met ons op om een afspraak te plannen voor een oriënterend gesprek en een kop koffie. Dan nemen we alles rustig door!