Projectadviseur Inkoop & Aanbesteden  (32 – 38u per week)

Bepaal jij straks welke partijen samenwerken met de meest prestigieuze wetenschappelijke instituten van Nederland? Houd jij van puzzelen en grijp jij deze mooie kans aan om jouw adviesvaardigheden te ontwikkelen?

 

Voor de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen (KNAW) is StudiJob op zoek naar een

 

Projectadviseur Inkoop & Aanbesteden  (32 – 38u per week)

 

 

De KNAW is een forum van excellente wetenschappers. Daarnaast is deze organisatie een adviesorgaan van de regering en verantwoordelijk voor vijftien instituten die met hun onderzoeken en collecties tot de (inter-)nationale top behoren.

 

Heb jij straks een groot aandeel in de keuze met welke externe partijen de KNAW gaat samenwerken? Op de afdeling Financiën is de KNAW op zoek naar een enthousiaste starter die een nadrukkelijke adviserende rol wil hebben in het inkoopproces. Interessant aan deze functie is dat jij te maken zal krijgen met een grote variatie aan taken en contactpersonen. Zo bepaal jij o.a. welke software goed past bij de organisatie, op welk meubilair jouw collega’s het lekkerste zitten en in welke microscoop de KNAW het beste kan investeren.  In deze rol zal jij goede begeleiding krijgen en krijg jij de kans om met deze afdeling een sterke professionaliseerslag te maken. Een fantastische mogelijkheid om veel van jezelf te laten zien bij deze prestigieuze organisatie! Daarnaast krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen die ervoor zorgen dat jouw adviesvaardigheden helemaal on point zijn!

 

Welke taken zal jij o.a. oppakken als Projectadviseur Inkoop & Aanbesteden?

  • Je treedt op als projectadviseur bij diverse inkoopprojecten en Europese aanbestedingen;
  • Je hebt nauw contact met collega’s en onderzoekt waar de behoefte ligt;
  • Als projectleider zorg jij ervoor dat processen soepel verlopen;
  • Jij laat jouw kritische blik horen en kijkt waar processen kunnen worden geoptimaliseerd.

 

Welk profiel heeft de ideale kandidaat?

  • Je hebt een HBO- of WO- diploma op zak;
  • Je staat stevig in je schoenen en communiceert makkelijk met verschillende contactpersonen;
  • Collega’s noemen jou dienstverlenend;
  • Je hebt een projectmatige en oplossingsgerichte manier van werken;
  • Je bent niet bang om (on)gevraagd advies te geven.

 

Voor welke periode?

Per direct voor minimaal een jaar. De werkdagen zijn in overleg flexibel in te delen.

 

Voor welke arbeidsvoorwaarden kom jij in aanmerking?

Het uurloon zal liggen tussen €16,41  en €25,90 bruto per uur. Daarnaast bouw je per gewerkt uur ca. 22% aan reserveringen/verlofrechten op naast het bruto uurloon (o.a. vakantiedagen en vakantiegeld). Bovendien kan je als uitzendkracht van StudiJob gratis deelnemen aan verschillende trainingen en workshops. Meer informatie hierover is te vinden op onze website.

 

Word jij enthousiast van deze mooie kans? Stuur dan jouw recente CV met een korte motivatie naar: stephanie@studijob.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Stephanie via 020-5353476.