Onderzoeksmedewerkers (8u p/w)

Wil jij een flexibele bijbaan naast je studie en een bijdrage leveren aan onderzoek naar actuele maatschappelijke vraagstukken in Amsterdam?

StudiJob Uitzendbureau is op zoek naar:

Onderzoeksmedewerkers (8 u p/w)

Je gaat aan de slag voor het onderzoeksbureau van de Gemeente Amsterdam. Hier wordt onderzoek gedaan naar actuele onderwerpen zoals leefbaarheid, veiligheid, sport, discriminatie, parkeren, imago, communicatie en wonen.
Het bureau brengt trends in kaart en levert informatie aan die vervolgens wordt vertaald naar beleid. Er werken specialisten op het gebied van demografisch, economisch en sociaal-cultureel onderzoek.
Een mooie kans om onderzoekservaring op te doen en bij te dragen aan maatschappelijke vraagstukken!

Wat zijn de werkzaamheden van een Onderzoeksmedewerker?

De werkzaamheden bestaan uit twee onderdelen, het telefonisch en face-to-face afnemen van enquêtes.

Als telefonisch enquêteur werk je aan de hand van een adressenlijst. Je belt mensen op met gerichte vragen over een specifiek onderwerp. De resultaten voer je direct in zodat de antwoorden verwerkt kunnen worden.

Face-to-face enquêtes kennen twee vormen; Het afnemen van enquêtes op straat of bij respondenten thuis. Voor deze korte projecten krijg je van tevoren een beschrijving van het onderzoek en vervolgens kun je zelf je beschikbaarheid doorgeven. Een flexibele bijbaan die goed te combineren is met je studie dus!

Naar welk profiel zijn wij op zoek?

• HBO/WO werk- en denkniveau;
• Enthousiaste instelling;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Goede telefoonstem en goede beheersing van de Nederlandse taal;
• Callcenter ervaring is een pre;
• Doorzettingsvermogen;
• Het spreken/lezen van Turks en Arabisch is een pré.

Voor welke periode?

Je start per 27 augustus en de aanstelling is voor langere termijn. De werktijden zijn flexibel. De telefonische enquêtes kunnen ook ’s avonds worden afgenomen en de face-to-face projecten vinden soms ook ’s avonds of in het weekend plaats.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke en flexibele functie waarbij je onderzoekservaring op kunt doen en meewerkt aan interessante maatschappelijke onderzoeken. Het werk biedt veel afwisseling omdat je op verschillende locaties werkt. Ook werk je in een leuk team dat voornamelijk bestaat uit studenten.

Het is van belang dat je minimaal 8 uur per week kunt werken. Je kunt dus ook aangeven dat je meer uur zou willen werken als er face-to-face projecten zijn waar je je voor kunt inschrijven.

Het uurloon voor de telefonische enquêteurs is €9,84 en voor de face-to-face projecten €13,11. Het onderzoeksbureau biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan de Field Force Training. Zo krijg je de kans om gecertificeerd interviewer te worden en meer te gaan verdienen! Na de training liggen de uurlonen op €10,81 en €14,16.

Hier komen nog 22% aan reserveringen bij. Bovendien krijg jij via StudiJob de mogelijkheid om mee te doen aan allerlei trainingen en workshops die jou kunnen helpen in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling!

Interesse?

Heb jij interesse? Mail je CV met motivatie naar Noor@studijob.nl! Voor meer informatie kun je Noor telefonisch bereiken op 020-5353475.

receptioniste gezocht voor een internationaal instituut (40u p/w)