Onderzoeksassistent Cultuur en Educatie (40u per week)

Voor een onderzoeksinstituut gelieerd aan de UvA in Amsterdam is StudiJob per direct op zoek naar een:

 

Onderzoeksassistent Cultuur en Educatie (40u per week)

 

Het Instituut doet onderzoek op het gebied van onderwijs, opleiding, opvoeding en jeugdhulp. Het onderwijsonderzoek beslaat verschillende sectoren zoals: voor- en vroegschoolse educatie, primair onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, hoger onderwijs en post-initieel onderwijs. Actuele onderzoeksthema’s zijn onder meer onderwijsachterstandenbeleid, burgerschap, professionele ontwikkeling van leraren en passend onderwijs.

 

Werkzaamheden

Tijdens je werkzaamheden als onderzoeksassistent Cultuur en Educatie zal je je  onder andere bezig houden met data entry en het uitvoeren van analyses .

 

Functie-eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau met een hoge mate van zelfstandigheid;
  • Het programma SPSS is bij jou bekend en je vindt het leuk om hiermee te werken;
  • Analytisch ben je sterk;
  • Je bent zorgvuldig, betrouwbaar en kan goed samenwerken;

 

Wat bieden we jou?

Voor deze (bij)baan zijn er een aantal belangrijke arbeidsvoorwaarden van toepassing.  Allereerst is het bruto uurloon afhankelijk van jouw ervaring. Ook bouw je per gewerkt uur ca. 22% aan reserveringen op naast het bruto uurloon (o.a. vakantiedagen en vakantiegeld). Bovendien kan je als uitzendkracht van StudiJob gratis deelnemen aan verschillende trainingen en workshops. Meer informatie hierover is te vinden op onze website.

 

Ben jij een kei in gestructureerd werken, vind je het leuk om aan de slag te gaan met data en analyseren? Stuur dan jouw recente CV met een korte motivatie naar: Myrthe@StudiJob.nl  Voor vragen kun je contact opnemen met Myrthe via 020-535 34 67.