Office Medewerker (8u per week)

Ben jij op zoek naar een maatschappelijk relevante bijbaan bij een stichting die perfect te combineren is met je studie?

StudiJob Uitzendbureau is op zoek naar een:

Office Medewerker (8u p/w)

Je komt te werken bij een stichting die tot doel heeft schilderen voor mensen met afasie mogelijk te maken. Afasie ontstaat door niet aangeboren letsel in het taalcentrum van de hersenen. Wanneer mensen zich niet meer in taal kunnen uitdrukken, kan het uiten in beeld een plezierige en betekenisvolle bezigheid zijn.

In het atelier van deze stichting in Amsterdam kunnen mensen met afasie schilderen en boetseren. Voor iedereen die dat wil is er individuele begeleiding van ervaren kunstenaars.
Ook op andere plaatsen in Nederland zijn, mede dankzij deze stichting, schilderlessen voor mensen met afasie gerealiseerd.

 

Wat zijn de werkzaamheden van een Office Medewerker?

Je organiseert van alles rondom uiteenlopende projecten van de stichting zoals museumuitjes, helpen bij openingen van exposities, de landelijke kunstenaarsdag en reizende exposities.
Ook neem je administratieve taken op je zoals het opmaken en bijhouden van de geldkas, materiaalkas en de kas van het atelier. Daarnaast houd je de aanwezigheid van cursisten en het adressenbestand bij.

 

Naar welk profiel zijn wij op zoek?
  • Affiniteit met een kwetsbare doelgroep;
  • Communicatief sterk;
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar vindt het ook fijn om samen te werken;
  • Ervaring met Microsoft Office;
  • Nauwkeurig;
  • Flexibel: je vindt het niet erg om in overleg op een andere dag dan de twee vaste middagen te werken;
  • Woonachtig in Amsterdam zodat je snel op locatie kunt zijn;

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een toffe bijbaan waar je kans krijgt om een bijdrage te leveren aan het leven van mensen met afasie. Je start medio juni 2019 en de functie is voor langere termijn. Een maatschappelijk relevante baan die perfect te combineren is met je studie dus!

Het uurloon is €11,00. Hier komen nog 22% aan reserveringen bij. Bovendien krijg jij via StudiJob de mogelijkheid om mee te doen aan allerlei trainingen en workshops die jou kunnen helpen in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling!

Interesse?

Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan voor een goed doel? Mail je CV met motivatie naar Myrthe@StudiJob.nl! Voor meer informatie kun je Myrthe telefonisch bereiken op 020-5353467.