Medewerker Tentamenservice (20u per week)

Ben jij op zoek naar een uitdagende, tijdelijke functie bij een grote faculteit aan de UvA? StudiJob biedt per direct een mogelijkheid als:

Medewerker Tentamenservice (20u per week)

bij het Tentamenbureau van de faculteit. Waar je met een klein team een ondersteunende rol zal vervullen bij de volledige tentamenorganisatie.

Wat doet een medewerker Tentamenservice?

Als teamlid bij de Tentamenservice, verzorg je samen met twee collega’s alle logistieke, administratieve en overige ondersteuning van docenten rondom en gedurende de tentamenperiodes. Een unieke startersfunctie, waarbij snel schakelen en creatief in oplossingen denken aan de orde van de dag is. Dit gebeurt altijd met grote zorgvuldigheid, gezien de verantwoordelijkheid die jij draagt voor het succesvol verlopen van de tentamens. Tijdens de tentamenweken zal je iets meer uur (24) aan de slag gaan, hierbij is flexibiliteit dus nodig.

Herken jij jezelf als medewerker Tentamenservice?

Onderdeel uitmaken van de Tentamenservice, betekent onder hoge werkdruk je rust kunnen bewaren en gezag uitstralen. Zowel Nederlandse als Engelse communicatie gaat je gemakkelijk af, in schrift en verbaal. Je zal contact onderhouden met docenten van de gehele faculteit op een gepaste manier, maar ook alle betrokken collega’s van het gehele Onderwijsbureau op de juiste manier van informatie voorzien (en kunnen herkennen waar jij relevante informatie vandaan kan halen).
Kortom: weet jij een professionele houding te bewaren tijdens drukke tijden, prioriteiten te stellen om zo je werkzaamheden efficiënt te verdelen en voel jij je thuis in een jong, ambitieus team? Dan past deze functie ongetwijfeld bij jou!
Verdere vereisten zijn:

  • Minimaal een voltooide HBO-opleiding;
  • Vaardig in Windows-applicaties (MS Word / Excel / Outlook);
  • Ervaring met SIS is een pré;
  • Zelfstandig én in teamverband kunnen werken;
  • Geen actieve inschrijving bij de UvA!

Periode en salaris

Je kan per direct aan de slag als medewerker Tentamenservice, voor een periode van 4 maanden. Je werkweek beslaat 20 uur en het salaris zal conform schaal 7 van de UvA CAO zijn (minimaal €14,87 bruto per uur). Bovenop het bruto uurloon komen nog ca. 22% aan reserveringen.
Ook heb je de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan trainingen, workshop en coaching.

Ben jij per direct beschikbaar en ben jij de Tentamenservice-topper die we zoeken?

Stuur dan jouw motivatie en CV naar Awi@StudiJob.nl

Voor meer informatie mag je ook bellen naar 020 – 535 3468.

Wil jij alvast jouw interesse direct kenbaar maken bij ons? Stuur dan een Whatsapp-bericht naar 06 149 676 79 (alleen voor WhatsApp-berichten).