Medewerker Cijferberekening in Excel (38u p/w)

Voor een grote faculteit van de Universiteit van Amsterdam (UvA) is StudiJob per direct op zoek naar een:

Medewerker Cijferberekening in Excel (38u p/w)

Wat ga je doen?

Sinds kort heeft de UvA een nieuwe digitale leeromgeving. Deze leeromgeving voldoet nog niet geheel aan de wensen van de faculteit, waardoor de eindcijfers van studenten tijdelijk handmatig moeten worden berekend. Er wordt een tool ontwikkeld waarmee de eindcijfers automatisch kunnen worden berekend, maar deze tool is nog niet gereed.

In deze servicegerichte functie help jij docenten met het correct berekenen van eindcijfers van studenten in Excel, beantwoord je telefonische vragen en vragen via mail. Je draagt bij aan het ontwikkeltraject van de nieuwe tool door samen met docenten tests uit te voeren en feedback te geven op het functioneel ontwerp.

Daarnaast beantwoord je vragen van docenten over de digitale leeromgeving in het algemeen en ondersteun je de facultair functioneel beheerders van het systeem.

Wie zoeken we?

De kandidaat beschikt over de volgende kwaliteiten:

  • affiniteit met cijfers;
  • kennis over het maken van berekeningen met formules in Excel;
  • zorgvuldig en accuraat;
  • zelfstandig, communicatief en klantgericht;
  • in staat om zich snel en zelfstandig ICT-tools eigen te maken;
  • in staat om complexe zaken op een toegankelijke manier uit te leggen.

UvA-studenten komen voor deze functie niet in aanmerking.

Periode en inschaling

De start van de werkzaamheden is per direct en het betreft een functie met een looptijd tot september 2019. Indien de cijfertool aan het einde van de looptijd nog niet is opgeleverd behoort verlenging van de aanstelling tot de mogelijkheden. De functie is ingedeeld in schaal 7 of 8 conform de cao voor Nederlandse Universiteiten, waarbij de schaal en trede afhankelijk is van de leeftijd en ervaring van de kandidaat.

Interesse?

Ben jij een expert in Excel, word je blij van het werken met cijfers en ben je daarnaast goed in staat om deze kennis te delen? Dan ben jij wie wij zoeken! Solliciteer zo snel mogelijk door je cv en motivatie te sturen naar Gijs@StudiJob.nl. Meer info? Neem gerust contact op per mail of bel naar 020 535 3462.