Managementassistent Opleidingsmanager(32u p/w)

Voor een grote onderwijsinstelling is StudiJob per eind augustus op zoek naar een tijdelijke managenementassistent Opleidingsmanager:

Managementassistent Opleidingsmanager(32u p/w)

Wat ga je doen als Managementassistent Opleidingsmanager?

In deze functie ben je de rechterhand van de opleidingsmanager. Je zorgt zelfstandig voor een goede organisatie van alle secretariële en organisatorische werkzaamheden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor in- en externe contacten van de opleidingsmanager.

Je ondersteunt de werkzaamheden van de opleidingsmanager. Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie en bent verantwoordelijk voor agendabeheer en afhandeling van telefoon en email. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig organiseren, voorbereiden en vastleggen van vergaderingen. Je bewaakt de voortgang van de door het Managementteam genomen besluiten. Hierbij kan je denken aan het uitzetten van actiepunten, het bewaken van deadlines en het verzamelen van alle informatie en stukken die voor de vergaderingen nodig zijn. Je zorgt voor een gestructureerd verloop van werkprocessen van a tot z. Je ondersteund beleid- en besluitvorming en je bewaakt de procedures rondom besluitvorming.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken voor de een grote opleiding in de richting van Communicatie en Multimedia Design. In deze opleiding worden studenten klaargestoomd om digitale interactieve oplossingen te ontwerpen en realiseren voor vraagstukken vanuit de praktijk.
Meer informatie over de opleiding kan je hier nalezen.

Wie zoeken we?

Onze ideale kandidaat beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Je bent een ervaren managementassistent met brede ervaring op directieniveau;
  • Affiniteit met, of ervaring in een onderwijssetting;
  • Ruime ervaring met MS-office, PowerPoint, Excel e.d.;
  • Accuraat en stressbestendig en een proactieve, zelfstandige en flexibele werkhouding;
  • Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Periode en inschaling

De functie start vanaf 20 augustus voor in elk geval een paar maanden. Omdat het gaat om een ziektevervanging is er geen specifieke einddatum vastgesteld. Je werkt vier dagen per week, waarbij de werkdagen in overleg flexibel in te delen zijn.
De functie is ingedeeld in schaal 8 conform de cao HBO (max. €3226,- afhankelijk van leeftijd en relevante werkervaring).

Ben jij wie we zoeken?

Heb jij ervaring als secretaresse op bestuursniveau en ben je op zoek naar een uitdagende functie na de zomer? Solliciteer dan door je cv en motivatie op te sturen naar Gijs@StudiJob.nl. Aanvullende vragen? Bel dan gerust naar 020-535 3462. De deadline om te solliciteren is woensdag 8 augustus.