Live met onze eigen rooster webapplicatie!

Met enige trots kunnen wij vertellen dat wij onze pilotfase succesvol hebben afgesloten en dat de webapplicatie nu officieel live is. Een webapplicatie die het roosterproces voor ons, de opdrachtgever en de uitzendkracht op een snelle en eenvoudige manier stroomlijnt.

Tot stand gekomen in een mooie samenwerking tussen StudiJob Uitzendbureau, de teamleiders en de uitzendkrachten van de Audiovisuele diensten UvA.

Zowel opdrachtgevers, uitzendkrachten en StudiJob hebben eigen inloggegevens en kunnen respectievelijk snel en eenvoudig diensten aanvragen, beschikbaarheid opgeven en diensten toekennen.  Iedereen kan dus op ieder moment inloggen en zien wat de status is van het rooster.
En het belangrijkste is misschien nog wel dat alles op 1 plek gebeurt. We hoeven ons niet meer af te vragen of iedereen op de hoogte is, want als het online staat dan is iedereen op de hoogte!

Wil je meer weten over de webapplicatie? Nieuwsgierig naar of het misschien ook wel iets is voor jouw organisatie? Laat het ons weten! Stuur een email naar info@studijob.nl  Of; bel naar 020-535 3460.

Foto: links: René, teamleider – rechts: Gijs, Accountmanager StudiJob Uitzendbureau